Food Health

Wil je afvallen? Eet dan chocoladetaart als ontbijt!

Wil jij het liefst een paar kilo afvallen, maar wil het tot nu toe maar niet lukken? Misschien moet je die healthy dingen dan gewoon eens schrappen en een lekker stuk chocoladetaart als ontbijt eten. Uit Israelisch onderzoek blijkt nu namelijk dat je dat het beste kunt eten wanneer je graag wat kilo’s kwijt wil. Lijkt dit je heerlijk? Lees dan hieronder alles over dit onderzoek. 

Aan de Universiteit van Tel Aviv in Israël hebben onderzoekers een groot onderzoek gedaan naar afvallen. Voor dit onderzoek zijn er 200 mensen met teveel kilo’s onderzoek. De ene groep kreeg voor dit onderzoek een ontbijt van 600 calorieën en de andere 100 personen kregen een dieet met een ontbijt met maar de helft van deze calorieën, 300 dus. En jij bent natuurlijk ook benieuwd naar wat voor een ontbijt de eerste groep kreeg. Dit was niks minder dan: chocoladetaart. O yeah! 

Hoe was het resultaat? 
Na vier maanden werd de groepen helemaal onderzocht en wat bleek? De groep die de chocoladetaart had gegeten als ontbijt was veel meer afgevallen dan de groep die maar een 300 calorieën ontbijt hadden genomen. Een stevig ontbijt – in dit geval dus een heerlijke chocoladetaart – zorgt er automatisch voor dat je minder trek hebt over de dag heen en hierdoor heb je ook amper last van snack attacks. Yes! 

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *