Daten Seks & Relaties Single

Wat als hij jou niet leuk vindt? Zo deal je ermee!

Jij wist het al gelijk toen je hem zag: deze man wil jij! Jij wil met hem samenwonen, trouwen, de mooiste reizen maken en uiteindelijk heel veel kinderen krijgen. Ja, voor jou was het gelijk duidelijk. Helaas heeft hij dit gevoel niet en dit stelt jou natuurlijk enorm teleur. Ben jij ontzettend gek op iemand maar die niet gek is op jou? Zo ga je met dit verdriet om. 

Welke vrouw vindt het nou wel leuk om te horen dat je potentiële lover jou helemaal niet leuk vindt. Misschien is het idee dat hij wellicht eindigt met een andere vrouw die hij wel leuk vindt nog wel het ergste, je moet er gewoon niet aan denken. Door de volgende dingen te doen ga je je hopelijk snel wat beter voelen! 

Laat het rusten
Het liefst wil je smekend voor zijn deur gaan staan om te vertellen dat je écht wel leuk bent, jullie écht wel goed bij elkaar passen en je maar al te graag wil veranderen voor hem. Maar nee, doe dat niet. Het heeft allemaal geen zin, want hij heeft zijn mening al gevormd. Ook is veranderen voor een man het slechtste wat je kunt doen. Je bent zoals je bent en als hij dat niet leuk vindt dan niet. Laat het rusten, hoe gebroken je er ook van bent. Natuurlijk krijg je na een tijdje de drang om hem een berichtje te sturen, maar doe dat niet. Probeer hem te vergeten en ga verder. Hij vindt jou toch niet leuk? Ga dan niet hopen dat hij je ooit wel leuk gaat vinden, want daarmee verdoe je jouw waardevolle tijd. 

Verwen jezelf
Wanneer je pijn en verdriet hebt kun je het beste maar heel lief voor jezelf zijn. Het is misschien niet het beste voor je lichaam, maar in het geval van liefdesverdriet mag het wel: haal lekkere dingen in huis: je lievelingstaartje, lievelingskoekjes en lekker drinken. Zet Netflix aan voor wat afleiding of shop een nieuwe outfit bij elkaar en probeer aan andere dingen te denken. Ook zijn vriendinnen altijd een goede afleiding: lucht je hart en ga leuke dingen met ze doen waarvan je blij wordt! 

Meer visjes in de zee
Natuurlijk wil je dit op moment van verdriet niet horen, maar het is wel zo: er zijn meer mannen op deze wereld dan alleen hij. Je vindt binnenkort echt wel iemand anders die jou wél leuk vindt en misschien is hij uiteindelijk nog veel leuker? Je gaat het meemaken!

Zijn mening 
Bedenk dat het alleen zijn gevoel en mening is. Alleen hij vindt jou niet leuk genoeg om een relatie mee te starten. Het is pijnlijk, maar accepteer het verlies. Andere mannen hebben gelukkig weer een andere mening, dus wees niet bang dat elke man dit in het vervolg vindt. En misschien ga je in verloop van tijd zelfs inzien dat hij helemaal niet zo leuk was? Focus je op een positieve toekomst! 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *