Accessoires Beauty Fashion Lichaam Trends

Dit badpak past bij elk lichaam, welke maat je ook hebt!

We kunnen er niet meer omheen, het is zomer! Eindelijk… Na een niet zo mooie lente kunnen we nu eindelijk genieten van lekkere temperaturen. Zaterdag wordt het bijvoorbeeld gemiddeld weer 32 graden, dus dat vraagt natuurlijk om een dagje strand of zwembad. Heb jij ook problemen bij het vinden van een mooi badpak of bikini? Dan hebben we hier de oplossing, Youswim heeft namelijk een lijn uitgebracht die iedere vrouw perfect past. Of je nou maatje 36, 44 of 50 hebt. Yes! 

Is dit echt? Jazeker! Het brein achter Youswim was het helemaal zat dat het ene badpak prachtig stond bij iemand met maatje 36, maar niet zat bij een vrouw met een grotere maat. Hetzelfde voor de bikini’s. Dat kan beter, dachten ze. En precies daarom bedachten ze een universeel badpak én twee verschillende modellen bikini’s die zich aanpassen aan jouw lichaam, welke vorm of maat je ook hebt. We love it!

Youswim past iedereen!
Normaal denken we bij one size fits all: ‘Yeah right… Het zit alsnog niet mooi!’ Maar bij Youswim is dit even een tikkeltje anders. Dit badpak en deze bikini’s kunnen vrouwen van maar liefst 8 verschillende maten aan! Het geheim zit allemaal in de geribbelde stof. Dit is gemaakt van nylon en elastaan, ook wel scrunch. Dit materiaal past zich per lichaam aan. Bij Youswim kun je kiezen uit 3 verschillende items: het badpak, een bikini met een standaard broekje en een bikini met een hoog broekje – wat nu helemaal in is! Je betaalt omgerekend €110 voor zo’n item, de prijs ligt wat hoger omdat het proces van dit merk allemaal in Engeland plaatsvindt. Al met al is het het zeker waard.  De items zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: blauw, grijsblauw, rood, groen, roze en bruin. 

Iets te duur en op zoek naar een bikini van ditzelfde stofje, maar voor een wat lagere prijs? Check dan ASOS, want daar verkopen ze ook verschillende items van scrunch!

Beginbeeld: Youswim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *