Beauty Gezicht Lichaam Make-up

De beauty producten van Vita Liberata wil je echt eens proberen!

Er zijn tegenwoordig zoveel beautyproducten op de markt dat we bijna door de bomen het bos niet meer zien. Maar soms krijgen we iets binnen waarvan we gelijk denken: Ja, zonder dit product willen en kunnen we echt niet meer. De producten van Vita Liberata zijn een voorbeeld daarvan. Wat een fijn merk! Hieronder vertellen we je alles over deze producten. Kijk je mee? 

Het merk Vita Liberata
In 2003 is het merk Vita Liberata opgericht door Alyson Hogg, een drukke moeder die veel op reis was. Ze had behoefte aan een product dat meer kon dan alleen maar óf hydrateren óf zelfbruinen. En zo is Vita Liberata geboren. Het hele jaar door zijn deze producten heerlijk om te gebruiken. Je creëert er niet alleen een gezonde teint mee, ook is je huid in no time egaal en zorgt het voor goede hydratatie.

Wat maakt de producten van Vita Liberata zo bijzonder?
1. Moisture Locking System: De combinatie van natuurlijke extracten en het unieke vochtvergrendelingssysteem trekt water naar de oppervlakte van de huid en vergrendelt het daar 72 uur, met als gevolg een zeer zachte huid en een bruine teint die iedere keer weer perfect vervaagt tot niets.

2. Organic Anti Age Ingredients: Alle producten zitten vol gecertificeerde biologische extracten die vriendelijk zijn voor de huid en een aantal gaan ook veroudering tegen. Wat resulteert in een gladde en egale huid, de perfecte basis voor het bruinen.

3. Easy & Quick Drying Application: Dankzij de unieke formule drogen de producten bij contact met de huid, zodat je je na slechts 5 minuten alweer kunt aankleden. Dus je hoeft niet een halfuur lang naakt te lopen door een toch al koude kamer. Yes! 

4. Odour RemoveTM: Vaak hebben bruiningsproducten een vieze en chemische geur, maar daar heb je bij Vita Liberata geen last van. Dankzij de Odour RomoveTM-technologie geeft Vita Liberata geen geur af op de huid.

5. Perfect Fade: Geen slangenhuid, vlekken of strepen; gewoon een subtiele vervaging tot niets, precies zoals een natuurlijke bruine kleur is.

6. Non-toxic: Vita Liberata bevat geen ingrediënten van de Toxic List of andere giftige ingrediënten. Parfum en alcohol drogen de huid extreem uit en zijn daarom niet toegevoegd aan de producten.

Twee van onze favoriete producten van Vita Liberata 

Beauty Blur 
Twee maanden geleden hebben we de Beauty Blur voor het eerst gebruikt en het was direct liefde op het eerste gezicht. Deze Beauty Blur werkt als een primer en haalt roodheid en dofheid in no time weg en tovert er een naturel bronze kleur voor in de plaats. Zeker nu in de winter is dat fijn! Verder maakt de Beauty Blur je gezicht ook nog eens heerlijk zacht. Je haalt de Beauty Blur net zoals bijvoorbeeld een foundation aan het einde van de dag met je gebruikelijke make-up remover van je huid. Verder hoef je niet bang te zijn wanneer je in een regenbui terecht komt dat je make-up uitloopt, want het is ook nog eens water resistant. Hoe fijn? Deze Beauty Blur is verkrijgbaar in 4 kleuren: Café Crème, Latte Light, Latte, Latte Dark. Zie hierboven de afbeelding van de producten!

Phenomenal Tan Mousse
Deze tan mousse is de eerste zelfbruiner ter wereld die wel 2 tot 3 weken goed blijft zitten op de huid. Naast dat het lang blijft zitten droogt hij ook snel op en geeft een natuurlijke en misschien wel het belangrijkste: een streeploze teint. De meeste zelfbruiners hebben een vies of chemisch geurtje,  maar daar heb je bij deze Phenomenal Tan Mousse geen last van, want de mousse is geurloos. Door de plantaardige ingrediënten zorgt de mousse naast dat je huid gehydrateerd wordt, ook nog voor een anti-aging effect. Je kunt deze mousse in drie verschillende kleuren krijgen: Fair, Medium en Dark. Bij Fair krijg je een subtiele zongebruinde kleur. Bij Medium krijg je een goud-bronze teint waardoor het lijkt alsof je een weekje op vakantie bent geweest. Bij de kleur Dark krijg je echt een diepere bruinteint. Je kunt deze mousse het beste aanbrengen met een bruiningshandschoen. Zo ben je er zeker van dat je handpalmen niet mee zijn gekleurd én smeer je de mousse het beste uit. Zo krijg je het beste resultaat. 

Beeld en bron: Vita Liberata

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *