Beauty Make-up

Dit zijn de beste budget mascara’s van dit moment

We looooove mascara. Je krijgt er niet alleen een perfecte ooglook mee, ook zorgt het voor een wakker effect. Kijk, daar houden we nou van! Waar we minder van houden is heel veel geld uitgeven, dus ook niet aan mascara’s. Gelukkig hoef je tegenwoordig je geen zorgen meer te maken dat je €40 voor een mascara moet neerleggen. Kan wel, hoeft niet. Check hieronder de beste budget mascara’s van dit moment!

NYX
Heb jij al eens van dit merk gehoord? Je kunt het kopen bij o.a. Douglas! De mascara’s zijn te koop in prijzen tussen €7,30 en €9,99 en stiekem zijn alle varianten even fijn. Check ze hier allemaal

HEMA
En dan om precies de zijn de volume mascara van HEMA. Voor minder dan €5 scoor jij deze mascara al. Wanneer je hem opdoet zie je gelijk de volume van jouw wimpers afspatten en dat willen we maar al te graag bij een mascara, toch? Ook is het borsteltje heel erg fijn om mee te werken, daardoor gaat de mascara niet klonteren.

Maybelline
Maybelline heeft ook altijd fijne mascara’s, zo ook de Maybelline Great Lash Mascara. Het fijne borsteltje zorgt voor de perfecte dosering, daardoor lijkt het niet alsof je tig lagen op hebt. Het zorgt voor een subtiele look en dat is soms ook fijn, toch? Je koopt deze mascara voor €10,99 bij de drogist.

Etos
De Etos Volume mascara is wat ons betreft een toppertje. Je kunt ‘m voor €3,99 kopen bij deze drogisterij. Je wimpers zijn in no time zwart, vol met volume en lekker dik. Ook bij deze mascara zorgt het fijne borsteltje ervoor dat de boel niet gaat klonteren. Helemaal goed!

Barry M
Het merk Barry M is populair onder de echte make-up liefhebbers en staat bekend op make-up met een geweldige kwaliteit en dat allemaal voor een fijne prijs. Je betaalt voor een mascara namelijk rond de €6,50! Wij zijn fan van de Barry M Showgirl Extra Volumising Mascara. Hier kun je daar alles over vinden! 

Catrice
De Glam & Doll Waterproof mascara van Catrice is the bomb! Voor maar €3,99 heb je deze mascara al. Doordat ‘ie waterproof is hoef je niet bang te zijn als je een huilbui hebt of in een regenbui terecht komt. Je mascara blijft hoe dan ook zitten. Ook zie je wanneer je deze mascara op hebt dat je wimpers gelijk een stuk langer zijn. We like!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *