Beauty Gezicht Make-up

Dit zijn de beste fixing sprays van dit moment

De zomer is nu dan écht begonnen. Hoe lekker is dat? Kom maar op met die heerlijke warme temperaturen en het warme zonnetje. Ja, wij kunnen niet wachten om te genieten van lange avonden buiten. Eén ding is alleen nooit zo blij met warme dagen en dat is onze make-up. Je hebt soms het idee dat het van je gezicht af wil druipen. Gelukkig zijn daar nu wat fijne producten voor op de markt gekomen. Check hieronder de beste fixing sprays van dit moment! 

Iedere ochtend doe jij weer je best om een mooie make-up look op jouw gezicht te toveren. Des te rotter is het als je gezicht er tijdens hete dagen er al na een paar uur niet meer uit ziet. Eyeliner onder je wenkbrauwen, oogpotlood op je wangen… Nee, daar heb je dus echt geen zin in! Met een fixing spray heb jij vanaf nu dit probleem niet meer. Jouw make-up blijft in één klap mooi zitten, ook tijdens de heetste dagen deze zomer. 

Wat is een fixing spray?
Een fixing spray is een product waarmee je als het ware een laagje op je make-up aanbrengt, zodat het er minder snel afgaat of lelijk wordt. Tijdens hete dagen is dit dus echt een musthave voor elke vrouw die make-up draagt. Sowieso is een fixing spray altijd aan te raden, ook in de winter! 

1. Pretty Vulgar Lock It In Gezichtsspray €21,00
2. NYX Bare With Me Prime.Set.Refresh. Gezichtsspray €11,55
3. Douglas Make-up Fixer Gezichtsspray €17,99
4. Urban Decay Quick Fix €16,95
5. E.L.F. Dewy Setting Mist Gezichtsspray €10,00
6. Lancôme Fix It Forget It Spray €33,57

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *