Beauty Gezicht Make-up

Dit zijn de beste foundations bij hoge temperaturen

Eindelijk is het zomer! We hebben al een paar dagen een voorproefje gehad van hoge temperaturen en hopelijk komen er nog heel veel lekkere dagen aan. Wanneer het buiten warm is is het makkelijker om zo min mogelijk make-up op te doen, maar wanneer je je gewoon niet fijn voelt zonder een laagje foundation is dit natuurlijk geen optie. Op dat moment is het fijn om een goede foundation te hebben die zo goed als mogelijk blijft zitten bij hoge temperaturen. 

Je hebt natuurlijk geen zin in een ‘uitgelopen gezicht’. In heel veel foundations zit olie en dat gaat nou eenmaal uitlopen bij hogere temperaturen. Het resultaat: foundation dat niet goed blijft zitten inclusief een zweetsnor en dat kan best frustrerend zijn. Gelukkig hebben wij hieronder heel wat foundations voor je klaarstaan die goed blijven zitten wanneer het warm is. Zo hoef je je nooit meer druk te maken om jouw make-up. Hieronder geven we je nog wat tips hoe je jouw make-up het beste kunt aanbrengen in de zomer of als je naar een warm land gaat op vakantie etc. 

Beste make-up routine tijdens de warmte
1. Maak jouw gezicht altijd goed schoon met een face wash. 
2. Breng daarna een dagcrème aan die zorgt voor hydratatie, maar die niet vet is. 
3. Doe daar overheen een goede primer. Een primer zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten, zeker in de zomer is dit een echte must!
4. Breng daarna jouw dagelijkse make-up aan, waaronder dus je foundation. 
5. Eindig met een goede fixing spray. Deze laag zorgt er samen met de primer voor dat je make-up op en top blijft zitten. 

1. Estée Lauder Double Wear foundation via Douglas nu afgeprijsd naar €36,35
2. NARS foundation via de Bijenkorf €43,00
3. MAC Studio Waterweight foundation via de Bijenkorf €36,00
4. Clinique Superbalanced foundation via de Bijenkorf nu afgeprijsd naar €23,80 
5. Lancôme Teint Miracle foundation via Douglas €47,72

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *