Beauty Gezicht Make-up

De beste make-up kwasten voor een mooie look

Heb jij graag make-up op, maar merk jij dat het niet geweldig op jouw huid terecht komt of goed blijft zitten? Dit kan niet alleen aan make-up producten of je techniek liggen, het probleem kan ook bij jouw kwasten liggen. Kwasten zorgen voor een mooie flawless look en dat is nou net wat we willen, toch? Hieronder hebben we de beste make-up kwasten van dit moment voor je klaarstaan!

Vroeger waren er twee kwasten te verkrijgen: een grote om je gezichtspoeder aan te brengen en eentje voor je oogschaduw. Tegenwoordig kun je er nog wat bijzetten op je lijstje: een kwast voor je highlighter, een kwast voor je blush, een kwast voor je foundation, een kwastje voor je wenkbrauwen en meerdere kwasten om je oogschaduw te blenden. En zo kunnen we nog even verder gaan… Zie je door de bomen ook het bos niet meer? No worries! Wij hebben hieronder de beste make-up kwasten voor je geselecteerd, zodat je jouw make-up voortaan perfect kunt aanbrengen. 

1. Smudger oogschaduwpenseel via Zoeva € 10,72
2. Blushkwast via Real Techniques €15,28
3. Combi wenkbrauwborstel en wenkbrauwpenseel via Anastasia €23,95
4. Foundationkwast via Real Techniques €13,26
5. Highlighterpenseel via Zoeva €14,84
6. Poederkwast via Real Techniques €17,33
7. All over shader oogschaduwpenseel via Zoeva €11,84

En als je nou helemaal geen zin hebt om alles per categorie te moeten kopen, dan kun je natuurlijk ook gewoon voor een penselenset gaan. Zo heb je (bijna) alles in één keer. Check hieronder de beste sets in iedere prijsklasse!

 
1. Starterkit gezichtspenselen via Douglas Collection €18,74
2. Vegan penselenset via Zoeva €102,66
3. Sculpting penselenset via Real Techniques €30,58
4. Complete set penselen voor de ogen via Zoeva €90,88

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *