Beauty Make-up

Dit zijn de beste en meest natuurlijke nepwimpers

Heb jij van nature geen volle en lange wimpers? Thank God voor nepwimpers! In een minuut heb jij mooie volle wimpers en een oogopslag waar je U tegen zegt. Nu de feestdagen er weer aankomen en jij extra veel tijd aan je make-up gaat besteden leek het ons eens handig en leuk om de beste en meest natuurlijke nepwimpers voor je op een rijtje te zetten. Kijk je mee?

Je hebt nepwimpers in alle vormen en maten. Je kunt kiezen voor een echte cateye, met meer en langere wimpers aan de zijkanten of je kunt gaan voor extreem volle wimpers. Toch zie je hierbij heel erg snel dat je nepwimpers op hebt en dat wil niet iedereen. Daarom hieronder wat mooie natuurlijke nepwimpers, waarbij het niemand opvalt dat je ze draagt!


1. Eylure lengthening wimpers nummer 35 via The Make Up Spot € 7,99
2. Eylure naturals wimpers nummer 20 via The Make Up Spot € 7,99
3. Eylure naturals wimpers nummer 15 via The Make Up Spot € 7,99
4. Lilly Lashes Luxury Mink Lashes via The Make Up Spot €34,95
5. Eylure naturals wimpers nummer 31 via The Make Up Spot € 7,99
6. Velour Lashes Wimpers ‘Keep it on the low’ via The Make Up Spot €24,99

Ook altijd handig
1. Make-Up Studio wimperlijm black €18,90
2. Velour lash applicator €21,01
3. DUO clear wimperlijm €6,95

Geen zin in nepwimpers? Dan hier wat tips om jouw wimpers langer te laten groeien
1. Doe iedere avond wat castorolie op je wimpers. Je wimpers zullen daar niet alleen sneller van groeien, ook worden ze dikker en steviger. Je zal het resultaat na een paar weken zien. 
2. Ooit al eens gehoord van biotine? Dit zijn supplementen die ervoor zorgen dat je haar, dus ook je wimpers, sneller groeien. Je kunt dit bijvoorbeeld van Holland & Barrett halen. Ook hierbij geldt weer: je hebt wel even geduld nodig. 
3. Lang leve olijfolie! Smeer iedere avond voordat je gaat slapen je wimpers even in met olijfolie. Was de volgende ochtend wel even goed je wimpers met een milde reiniging. Na een paar weken zal je resultaat zien! 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *