Noord-Amerika Reizen Tips

Wat meer van de wereld zien? Breng dan een bezoek aan San Francisco!

Ben jij een echte reiziger en heb jij Europa en Azië ondertussen wel gezien? Waarom vlieg je dan niet eens een keer naar USA en dan wel naar de stad San Francisco? In deze creatieve stad kun je alles vinden: van heerlijk eten tot de leukste barretjes, mooiste kunst en beste bezienswaardigheden. Dus ben jij weleens toe aan iets anders? Bezoek dan zeker deze toffe stad. Hieronder lees je al wat over de high lights. 

Golden Gate Bridge
Wanneer je aan San Francisco denkt, denk je automatisch aan de Golden Gate Bridge. Het is supervet om tijdens jouw verblijf hier overheen te rijden, te fietsen of te wandelen. Hoe cool is dat?

Bezoek de grootste Chinatown van Noord-Amerika
San Francisco heeft de grootste Chinatown van Noord-Amerika! Het voelt als je hier loopt alsof je echt in Azië bent. Je kunt hier de lekkerste streetfood en leuke souvenirs scoren. Zeker de moeite waard om hier naartoe te gaan.

Neem de boot naar Alcatraz
Neem de boot naar dit eiland! Het ligt in de baai van San Francisco en tot 1963 was dit in gebruik als zwaarbeveiligde gevangenis. Tegenwoordig kun je een kijkje nemen in deze gevangenis. Heel indrukwekkend!

Ritje in de Cable Car
Denk je aan San Francisco, dan denk je aan de Cable Car. Je zal deze trams op verschillende plekken in de stad zien rijden. Het is superleuk om een ritje te maken in deze kabeltram. Tip: San Francisco is best heuvelachtig, dus neem deze Cable Car naar boven, zodat je niet zelf hoeft te lopen.

Chillen in de parken
San Francisco heeft heel veel grote parken. De bekendste is het Golden Gate Park. Je hebt hier een supermooi uitzicht en is zeker de moeite om even lekker rond te lopen en een middagdutje te doen. Die is altijd welkom, toch?

Ticket naar San Francisco 
Op zoek naar een ticket naar deze stad? Een ticket naar San Francisco hoeft helemaal niet duur te zijn. Je vliegt nu namelijk met WOW Air via Reykjavik al voor €339 naar San Francisco. 

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *