Beauty Gezicht

Kan jouw gezicht wel een boost gebruiken? Gebruik dan dit gezichtsmasker!

Heb jij voor en tijdens kerst de nodige feestjes en etentjes  gehad en ben je nu eigenlijk hartstikke moe en is dat te zien aan je gezicht? Dan is het tijd om even op te laden, zeker als je morgen ook nog een hele nacht gaat partyen. Je wallen moeten natuurlijk niet te kans krijgen om je hele gezicht over te nemen. Dat zou zonde zijn! Tijd dus om een lekker masker te maken.

Wanneer je er moe uitziet is het heerlijk om een voedend gezichtsmasker op je gezicht te doen. Je kunt er natuurlijk eentje kopen bij de drogist, maar wanneer je geen zin hebt om naar buiten te gaan kun je die ook gewoon zelf maken van producten die je waarschijnlijk toch wel in huis hebt. Hieronder hebben we het recept voor een lekker voedend gezichtsmasker voor je, zodat je in no time van je vermoeide blik af bent! 

Wat heb je nodig?
X 1 tl honing
X 2 el yoghurt
X 1 partje limoen

Hoe maak je het?
1. Yoghurt heeft een reinigende en voedende werking, dus ideaal om te gebruiken als gezichtsmasker. Honing zorgt ervoor dat je gezicht heerlijk zacht wordt. Mix deze twee ingrediënten dus goed door elkaar. 
2. Heb jij een vette huid met veel puistjes? Knijp dan een partje limoen uit in deze mix en klop het nog even goed door elkaar. 
3. Smeer het laagje voor laagje op je huid en laat het vervolgens 15 minuten intrekken.
4. Was het daarna met lauwwarm water van je gezicht. Je zal zien dat je een heerlijke zachte en gevoede huid hebt! 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *