Fashion Trends

Budget modetips voor als je weinig geld hebt

Heb jij weinig te besteden en is jouw rekening een week voordat je salaris gestort wordt al bijna leeg? Dan kun je vast wel wat handige tips gebruiken op het gebied van mode. Je wil er natuurlijk altijd leuk uit blijven zien, maar je hebt geen zin om kleding te kopen voor weet ik veel hoeveel geld. Toch? Hier wat handige tips, want ook al heb je niet veel te besteden, je kunt er altijd fabulous uitzien!

Anders stijlen
Vaak combineer je bepaalde items op dezelfde manier. Probeer je items eens op een andere manier te dragen! Kijk eens op Pinterest bijvoorbeeld of in je favoriete modetijdschriften en kijk hoe je de items die je al in je kast hebt hangen makkelijk kunt combineren en daar een nieuwe look mee kunt creëren.

DIY
Wedden dat er bij jou in de kast heel wat items liggen die je niet meer draagt, maar die je ook niet weg wil doen? Waarom ga je er dan niet mee aan de slag? Pak bijvoorbeeld een oude jeans en strijk er hippe patches op of maak er een paar gaten in. Zo heb je weer iets nieuws, maar heb je er amper of geen geld aan uitgegeven.

Ruilen maar
Heb jij vriendinnen die leuke kleding hebben en ongeveer dezelfde maat? Stel dan eens een kledingruil voor. Verzamel daarbij alle kleding en ruilen maar! Misschien maak jij jouw vriendinnen dan blij met dat ene leuke jurkje van jou en krijg jij weer andere leuke items terug.

Tweedehands kleding
Heb jij nog wat geld over? Kijk dan eens voor tweedehands kleding. Zo kun je iets nieuws kopen zonder dat je er veel aan uitgeeft. En let maar op: er zitten heel vaak echt leuke pareltjes tussen!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *