Beauty Fashion Lichaam Trends

Zo kun je in het vervolg een cameltoe in je broek of legging vermijden

Heb jij ook snel een cameltoe in een broek of legging? Oeps! Het ziet er nou niet echt bepaald flatteus uit. Denk maar aan verschillende celebrities die er al talloze keren mee zijn gespot. Best wel een tikkeltje awkward, toch? Heb jij hier ook weleens last van als je bijvoorbeeld een strakke broek of je (sport)legging draagt? Dan hebben we hier wat handige tips voor jou!

Een cameltoe wordt veroorzaakt wanneer je een net wat te strakke broek aan hebt. Dit kan dus gebeuren bij een strakke jeans, maar ook bij je sportbroek of (sport-)leggings. Misschien heb jij jezelf al een keertje betrapt op het hebben van een cameltoe of heb je er regelmatig eentje in je sportlegging, dan weet je precies waar ik het over heb en hoe not so charming deze eruitzien. Maar hoe kan je ze dan het beste voorkomen? Je leest het hieronder!

Dikkere leggings of broeken
Kies voor dikkere broeken of leggings! Bij een dikkere stof is het moeilijker om strak samen te trekken en in de plooien rond je vagina te gaan zitten. 

Niet superstrak
Ga in het vervolg voor een broek of legging die iets wijder zit. Bij strakke jeans zijn cameltoes nog te vermijden, maar bij een strakke legging? Daarin is alles te zien! Probeer bijvoorbeeld een maatje groter en kijk of de stof nog steeds erg rond je kruis samentrekt.

Let ook op ondergoed.
Ook je ondergoed kan een rol spelen bij het krijgen van een cameltoe. Wanneer deze te strak zit en je hier een legging of broek overheen draagt, is de kans op een cameltoe groter. Draag bijvoorbeeld dikker en ondergoed zonder naden wanneer je een legging of strakke broek wilt aantrekken, deze verbergen namelijk de lijnen van je vagina.

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *