Beauty Make-up

Chanel lanceert make-uplijn voor mannen

Het is eindelijk zover en misschien gaat jouw GBF of boyfriend van dit nieuws heel erg blij worden: na Clinique en Tom Ford heeft ook Chanel een make-uplijn voor mannen gelanceerd. Deze make-uplijn heeft de naam ‘Boy de Chanel’ gekregen. Benieuwd wat je er allemaal in kunt verwachten? Lees dan snel verder!

Clinique en Tom Ford waren al eerder begonnen met mannenmake-up, dus modemerk Chanel kon natuurlijk niet achterblijven. Op 1 september zal deze kit voor het eerst te koop zijn en wel in Zuid-Korea. De rest van de wereld moet nog twee maandjes langer wachten (helaas…). In november is deze make-up kit voor mannen ook in de rest van de wereld te koop. Dus mocht je nog een leuk sinterklaas- of kerstcadeautje willen geven aan je lover of bestie? Dan weet je waar je voor kunt gaan!

De inhoud
De kit bestaat o.a. uit een wenkbrauwpotlood, foundation en een matte lipstick. De make-up zal in verschillende tinten verkrijgbaar zijn, dus eigenlijk zit er voor elke man wel iets bij. De prijzen zijn nog niet bekend, maar Chanel kennende zullen deze niet laag zijn. Wél is het altijd een goede investering. Op naar november!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *