Australië Azië Noord-Amerika Reizen

Gaaf: met deze cruise reis zie je de halve wereld in 2,5 maand!

Altijd al een wereldreis willen maken, maar ben jij niet echt van het backpacken en wil jij wat meer comfort? Misschien is een cruise dan wel iets voor jou! Wij hebben hier namelijk een te toffe reis voor jou, waar je in 2,5 maand tijd door Azië, Australië, Amerika en Alaska  gaat reizen! Benieuwd geworden? Hieronder vertellen we je alles over deze cruise! 

Vliegen is leuk want je bent zo ergens, maar een bootreis is eigenlijk veel relaxter, zeker wanneer je wat meer tijd hebt! Zie je het al voor je? Jij lekker chillend in een mooie hut, terwijl een boot je van een mooie plek naar een nog mooiere plek brengt? Ja? Mooi! Dan hebben we hier alle informatie voor je van misschien wel de reis van je leven!

Route van de cruise
Deze 78-daagse reis via Cruisetravel gaat door Azië, Australië, Noord-Amerika en Alaska. Je gaat langs de volgende plekken: Sydney, Brisbane, Alotau, Manila, Hong Kong, Shanghai, China, Busan, Osaka, Shimizu, Tokyo, Hakodate, Kushiro, Kodiak Island, Anchorage, Sitka, Skagway, Juneau, Ketchikan, Vancouver, Victoria, Seattle, Astoria, San Francisco, Monterey, California, Santa Barbara, San Diego,  Oahu/Honolulu, Maui/Lahaina, Papeete, Raiatea, Pago Pago, Auckland, Bay of Islands en je eindigt weer bij je vertrekpunt: Sydney. 

Comfort aan boord
Naast mooie hutten heeft deze boot nog veel meer in petto. Je kan tijdens de reis namelijk heerlijk relaxen op het dek of een duik nemen in een van de vier zwembaden. Ook kun je eindeloos massages of andere behandelingen nemen in de spa, waarna je weer helemaal zen bent. Shoppen aan boord? Ook dat kan! Je hebt diverse winkelgelegenheden met merken als Chanel, Estée Lauder en Swarovski. Naast al het lekkere eten in een van de vier restaurants is fit blijven natuurlijk ook belangrijk. Je kunt naar de gym waar je zelf kunt gaan sporten. Liever in groepsverband? Ook dat kan! De hele dag door worden er afwisselende lessen gegeven! Ook voor kinderen is er genoeg, je hebt speciale kinderclubs waar veel activiteiten voor hun worden georganiseerd. In de avond wordt er een buitenbioscoop klaargemaakt waar je de leukste films onder een sterrenhemel kunt bekijken of kun je een gokje wagen in het casino. Ook kun je genieten van shows en musicals in het theater of een drankje doen in een bar! 

Prijskaartje
Deze reis zal vertrekken op 15 april 2020, dus je hebt nog even om te sparen. En dat is nodig, want aan deze reis hangt een prijskaartje van €11.000. Maar je moet het positief zien: je betaalt niks meer voor eten en drinken aan boord, je hebt heel veel entertainment en je ziet in één klap de halve wereld. Hoe vet is dat? 

Beginbeeld: Shutterstock via Javen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *