Beauty Films en series Gezicht Haar Lichaam Vriendinnen Vrije tijd Wonen

Leuke dingen om te doen als jij helemaal geen kerst wil vieren

Morgen is het weer kerst! Voor de één zijn dat een stel heerlijke dagen om samen te komen met vrienden en familie, maar wat nou als je het niet viert? Dan zijn het maar 3 gekke en saaie dagen. Veel winkels zijn toch dicht en het leven lijkt op deze dagen even stil te staan. Gelukkig zijn er heel veel leuke dingen om te doen met kerst, zonder dat je steeds stil moet staan bij deze dagen. Zowel thuis als buiten de deur! Kijk je mee? 

Dingen die je gemakkelijk binnen kunt doen
Heb jij geen zin om naar buiten te gaan? Er zijn zat dingen die je lekker binnen kunt doen tijdens deze feestdagen. Niemand die jou eraan zal herinneren dat het kerst is. Denk hierbij aan de volgende dingen: 

Thuisspa
Heb jij een fijne badkamer? Maak dan een thuisspa! Ga lekker douchen, of nog beter: in bad. Scrub je lichaam lekker, doe een maskertje op je gezicht, breng daarna royaal bodylotion aan en lak je nagels mooi. Oh en ook zoiets: epileer je wenkbrauwen! Daar heb je nu mooi de tijd voor, iets wat je op een doordeweekse dag nogal eens vergeet. 

Netflix & Chill
Heb jij haast nooit tijd om een serie te kijken? Dan kun je dat mooi de komende dagen doen! Bekijk je favoriete serie of films op Netflix die je al een hele tijd op je lijstje had staan. Doe lekker je onesie aan en je pantoffels, zet wat lekkere hapjes neer en bingewatchen maar! 

Online shoppen
Met kerst zijn veel winkels dicht, maar online zijn alle winkels altijd open! Dus wat is er fijner om vanuit je luie stoel lekker een online shopsessie te starten? Heerlijk toch! Hou er rekening mee dat veel winkels op de 26e hun sale starten. 

Bucketlist maken
Denk jij bij heel veel dingen: ‘Ja! Dat wil ik ook nog eens doen!’ maar vergeet je ze daarna 9 van de 10 keer weer? Zo vlak voor het nieuwe jaar is het een topidee om eens jouw wensen allemaal onder elkaar te zetten.  Maak jouw eigen bucketlist en zet er ook een datum bij met voor wanneer je dat wil doen! Wil je bijvoorbeeld nog heel graag een mooie rondreis maken door Amerika, of juist door Azië? Zet dat er dan op! 

Dingen die je buiten kunt doen
Heb je geen zin om 2,5 dag binnen te zitten, dat snappen we! Stap in de trein of je auto en ga wat leuke dingen doen waar je anders geen zin of tijd voor hebt. Dingen waar je aan kunt denken:

Wandeling in de natuur
Ben jij een liefhebber van de natuur? Ga dan lekker wandelen in het bos of wandelen op het strand, net waar je zin in hebt. Maak je hoofd leeg, denk na, bedenk leuke dingen en voer ze vervolgens uit! Ga na een lekkere wandeling lekker warme chocolademelk drinken in een leuk restaurantje, hoe fijn is dat? 

IJsbaan 
Zin in iets actiefs terwijl de rest van Nederland zich vol zit te vreten? Ga lekker naar de ijsbaan. Veel ijsbanen zijn namelijk gewoon open met de feestdagen. Leuk om te doen en het is ook nog eens goed voor je conditie. 

Sauna
Veel sauna’s zijn met kerst (vooral de 26e) gewoon open. Hou jij van zwemmen, sauna en massages? Ga dan lekker naar een wellness center in jouw buurt en ga deze dag lekker relaxen. Wedden dat jij dan helemaal relaxed eruit komt?

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *