Beauty Lichaam

DIY: Nail art voor de feestdagen

Het is alweer half december, hoogste tijd dus om al rustig te gaan bedenken wat je met je haar en kleding gaat doen tijdens de feestdagen. Ga je voor krullen of toch een classy paardenstaart? En ga je voor een mooi jurkje of voor een stoere broek? Ook is het altijd al leuk om te bedenken wat je met je nagels gaat doen deze feestdagen. Tegenwoordig zijn glitters helemaal hot, waarom ga je dus dit jaar niet voor nagels met een stoere glitter? Kijk snel mee naar deze DIY!

Veel meiden gaan tijdens de feestdagen automatisch voor rode nagels, maar tegenwoordig kan en mag alles. Hoe opvallender je nagels zijn, des te leuker het is. Vind je ook niet? Daarom hebben wij hier een leuke DIY voor mooie naturel kleurige nagels, maar dat is natuurlijk niet alles: ook zit er één nagel bij met te mooie en feestelijke glitters. 

Wat heb je nodig om deze nagels te maken?
x 1 potje basecoat
x 1 potje topcoat
x 1 potje met een naturel kleur
x 1 potje met glitters
x 1 nagelvijl
x 1 nagelriemduwer

Hoe maak je deze feestelijke nagels?
1. Zorg eerst dat al het oude nagellak van je nagels is verwijderd. 
2. Vijl je nagels daarna bij in je favoriete vorm en lengte. Druk daarna je nagelriemen ook nog even terug en zorg dat ze er weer netjes uitzien.  
3. Doe daarna op al je nagels een laagje basecoat. Laat het vervolgens even goed drogen. 
4. Doe vervolgens op alle nagels, behalve twee een naturel kleurtje erop. Laat dit goed drogen en doe na een paar minuten er nog een tweede laag op. Laat ook dit weer even hard worden. 
5. Daarna is het tijd voor de glitters. Doe op de overgebleven nagels twee lagen met glitterlak. Laat het goed drogen. 
6. Tenslotte is het tijd voor een topcoat. Dit zorgt ervoor dat je nagels langer mooi blijven. Laat het daarna goed drogen en zit nog even nergens aan.
7. En daarna? Je bent ready om de feestdagen te rocken!  

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *