Food

Recept paasontbijt: zo maak je zelf gevulde chocolade eieren

Volgende week is het alweer Pasen. Tijd dus om na te denken wat voor lekkers je allemaal wil gaan maken. Misschien moet je voor de hele familie koken of heb je geluk dat je alleen een gerecht mee hoeft te nemen. Mocht het dat laatste zijn, ga dan zeker voor het toetje, want wij hebben hier een te lekker recept voor gevulde chocolade eieren voor je klaarstaan! Kijk je mee hoe je dit makkelijk zelf kunt maken? 

Wat heb je nodig?
(voor 8 personen)
x 8 holle chocolade eieren 
x 200 gram mascarpone
x 200 gram roomkaas
x 50 ml slagroom
x 100  gram poedersuiker
x 20  gram chocolade 
x 1/2 citroen 
x mixer
x spuitzak

Zo maak je het! 
1. Mix de mascarpone, roomkaas, slagroom en poedersuiker tot een glad mengsel.
2. Knijp daarna een halve citroen uit en roer dit rustig door het mengsel heen. 
3. Daarna komt het moeilijkste deel, waarbij het nogal eens mis kan gaan. Verwarm een mes en snij daarna de bovenkanten af van de chocolade eieren. 
4. Doe daarna de mascarponemix in de spuitzak en spuit de eitjes vol. 

Enjoy! 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *