Food

Musthave: deze Gin & Tonic thee wil je proberen

Gin & Tonic is misschien wel één van de lekkerste drankjes die er bestaat. Wij zijn dan ook altijd blij als het weer weekend is, zodat we éxtra kunnen genieten van dit verrukkelijke drankje. Maar waarom kunnen we niet gewoon elke dag onbeperkt iets met Gin & Tonic drinken? Er is nu iets op de markt gebracht waar jij als Gin & Tonic liefhebber heel erg blij van gaat worden, dat kan bijna niet anders. 

We hebben het over… *Tromgeroffel* Gin & Tonic thee! Hoe cool is dat?  Het merk Fortnum and Mason heeft theezakjes op de markt gebracht met een gearomatiseerde gin & tonic smaak. Zo kun je dus elke ochtend starten met een heerlijk kopje thee met de smaak van jouw lievelingsdrankje. De woordvoerder van het bedrijf laat weten: “We hebben groene thee gecombineerd met jeneverbes en kruiden zoals koriander, venkel en citroen om een verfrissende Gin & Tonic thee te kunnen creëren.”

Gin & Tonic thee kopen
Wil jij ze ook hebben? Je kunt ze bij Fortnum and Mason bestellen voor omgerekend €7.75 en daarvoor krijg je maar liefst 15 zakjes die smaken naar jouw favoriete drankje. Wij weten wel wat onze nieuwe favoriete theesoort gaat worden! 

Beginbeeld: Pexels.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *