Beauty Haar

Dé haartrend van zomer 2019: Lila

Je houdt van een beetje opvallend of je houdt er niet van. Wanneer je denkt: ‘Ja, daar hou ik wel van!’ moet je snel even verder lezen. We hebben hier namelijk dé haartrend van deze zomer klaarstaan: Lila. Hoe tof? Dus heb jij heel toevallig blond haar en ben jij al een tijdje op zoek naar een nieuw kapsel? Misschien is deze haartrend jou op je lijf geschreven. Check hieronder alles over deze trend.

Was vorige zomer peach hair en kauwgomkleur roze nog helemaal in, deze zomer gaan we weer voor een ander kek kleurtje: lila. Lila staat schattig, vrouwelijk, maar ook hartstikke stoer! Verschillende celebs zijn al met deze haarkleur gespot en dan weet je weet hoe snel het gaat. Het leuke aan deze haarkleur is dat het iedereen staat! Of je nou een lichte huidskleur, een medium huidskleur of een donkere huidskleur hebt, het maakt niet uit. Het staat je sowieso, dus met dit kapsel ga je in ieder geval nooit de mist in! 

Lila haartrend
Is het al duidelijk dat we fan zijn van deze haarkleur? Het leuke is dat deze trend bij zowel blonde meiden als meiden met donker haar leuk is. Een kleine uitgroei zorgt juist voor een stoer effect. Ja, je leest het goed: een uitgroei. Tegenwoordig mag dat gewoon allemaal! Klinkt deze haarkleur je als muziek in de oren? Misschien moet je dan snel naar een goede kleurkapper gaan, die écht verstand hebben van kleuren (Tip: The Color Is You bijvoorbeeld in Amsterdam of Nijmegen) en wie weet heb je binnenkort dan ook zo’n vette kleur in je haar! 

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *