DIY Vrije tijd Wonen

Zo maak je jouw huis of kamer herfstproof

Het duurt niet heel lang meer voordat het buiten echt koud gaat worden. En wat wil je dan het liefste op zo’n moment? Juistem, lekker op de bank zitten met een filmpje aan, een lekker huispak en natuurlijk een kop met warme chocolademelk. Wil je jouw huis of kamer winterproof maken? Zo doe je dat!

Zachte kussens
Heb je een lekkere bank, maar wil je die nog een beetje opleuken? Doe dat dan met zachte kussens. Zo haal je de warmte gelijk een beetje meer in huis. Het is leuk om allerlei verschillende soorten en vormen kussens op je bank te verzamelen. Zo wordt het een kleurrijke bedoening. Heb je geen bank? Dan kun je in jouw kamer natuurlijk ook een stoel of je bed opvrolijken met kussentjes!

Kaarsen
Is het buiten heel erg koud? Dan moet je het binnen natuurlijk lekker warm en gezellig maken. Hoe kan dat nou beter dan met kaarsen? Haal een groot plateau en doe daar allemaal verschillende kaarsen op. Hoge kaarsen, korte kaarsen, bolkaarsen en af en toe ook een waxinelichtje tussendoor. Laat het kaarsvet gewoon lekker op het plateau, dat ziet er uiteindelijk alleen maar cool uit.

Heerlijk huispak
In de winter ben je het liefste binnen en dan ga je natuurlijk niet met je strakke jeans op de bank zitten. Voor zulke dagen moet je een fijne pyjama of huispak aanschaffen. Zo’n huispak is natuurlijk niet compleet zonder pantoffels of dikke sokken. Zo hou je ten alle tijden lekkere warme voeten!

Mooie lamp
In de zomer heb je natuurlijk amper lampen nodig. Wanneer het buiten donker is lig jij lekker te slapen. In de winter is dat een ander verhaal. Over een paar weken gaat de wintertijd weer in en dan heb je wanneer je thuis bent eigenlijk altijd wel je lampen aan. Zorg daarom voor een mooie schemerlamp die extra sfeer in huis brengt. Je hebt tegenwoordig echt hele mooie designs en duur hoeft een mooie lamp echt niet te zijn.

Beeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *