Afrika Australië Azië Europa Noord-Amerika Reizen Tips

Ideeën voor reizen die je in 2019 kunt maken

Kunnen we jou een echte reisfanaat noemen en ben jij nu alweer op zoek naar een toffe reis die je in 2019 wil gaan maken? Dat snappen we. Het is te leuk om uit te kijken naar een mooie reis. Heb jij alleen even geen idee waar je heen wil en kun je dus wel wat reisinspiratie gebruiken? Wij hebben hier heel wat toffe ideeën voor je op een rijtje gezet, zodat je ze één voor één kunt afvinken! 

Japan
Japan, Japan… Wat een land! Je kunt hier werkelijk alles zien en doen. De ene dag sta je op een vismarkt de lekkerste en meest verse sashimi te proeven en de andere dag sta je tussen de boeren op hun rijstvelden en weer een dag later sta je tussen de Japanse bloesembomen. Ja, je kunt hier van alles zien en doen! Een reis naar dit prachtige land is zeker de moeite waard. 

Zuid-Afrika
Staat het zien van the big five ook op jouw lijstje? Dan moet je zeker eens een vlucht boeken naar Zuid-Afrika. Hier kun je niet alleen heel veel prachtige dieren in het wild zien, ook kun je in Kaapstad het stadse leven proeven. Hier ga je je zeker geen minuut vervelen. Heel fijn ook: in Zuid-Afrika heb je geen tijdsverschil, dus geen jetlag. Yes! 

Australië
Oh oh Ozzie, wie wil daar nou niet heen? Nu het hier hartje winter is, is het daar zomer. Jaloers? Ja! Ook op die lekkere surfdudes trouwens die daar gewoon in het wild rondlopen. Kwijlen gegarandeerd. En de natuur in Australië? Dat moet je zeker eens hebben gezien, want mooier dan dat ga je het echt niet krijgen. Het enige wat je nu nog moet doen is sparen, want Ozzie is aan de dure kant, zeker als je wel van een cocktailtje houdt. Maar verder? Gaan! 

Malediven
Dit is echt een gevalletje: wil je naar de Malediven? Dan moet je nu gaan! Over een paar jaar ligt dit fantastische plekje namelijk onder water en dan is het helaas niet meer te bezoeken – of je moet heel erg van duiken houden. Kun je dus niet wachten om over de witte stranden te lopen en te mooie vissen te spotten tijdens het snorkelen? Dan weet je gelijk wat jouw volgende reis gaat worden! 

U, S to the A
The bigger the better? Misschien moet je dan eens naar Amerika gaan! Je zal hier niet snel een kleine Coca Cola tegenkomen, want die zijn alsnog groter dan jouw hoofd. In Amerika vindt je heel veel diverse dingen. Niet alleen is het op sommige plekken altijd koud of altijd heet, ook is het aan de west- en oostkust bijvoorbeeld heel erg anders dan in het zuiden van het land. Net alsof je een ander land in bent gestapt. Dit is dan ook heel erg tof om te zien tijdens bijvoorbeeld een roadtrip door het land? Supertof!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *