Beauty Gezicht Korting Make-up Vrije tijd

International Lipstick Day: Scoor vandaag een gratis MAC lippenstift!

Elke lipstick liefhebber heeft wel een lippenstift van MAC in haar lipstick collectie, dat kan bijna niet anders. Vandaag is het weer International Lipstick Day en om dat te vieren pakt MAC vandaag weer uit! Ze gaan namelijk heel veel MAC lippenstiften weggeven. Hoe cool is dat? Kun jij niet wachten om zo’n gratis lipstick te scoren en ben jij benieuwd wat je daarvoor moet doen? Scroll dan even snel naar beneden, daar leggen we het allemaal aan je uit. 

Om International Lipstick Day te vieren geeft MAC op zaterdag 27 juli een gratis MAC lipstick cadeau bij aankoop van een product. En let op: dit is geen mini, maar een echte full-size lipstick! Hoe cool is dat? Om zo’n lipstick te scoren moet je vandaag naar een MAC-verkooppunt gaan om daar een MAC product te kopen. Et voila, je krijgt zo een gratis lippenstift cadeau! Geen tijd om vandaag de stad in te gaan? No worries, je kunt het ook gewoon online scoren

Vier International Lipstick Day mee!
Naast een gratis lipstick heeft MAC vandaag nog veel meer in petto. Je kunt je in alle MAC winkels onderdompelen in een ware lipstick walhalla. Je kunt namelijk maar liefst 150 lipproducten stuk voor stuk proberen. Daarnaast zijn er allemaal make-up artiesten aanwezig die je maar al te graag slimme beautyhacks willen leren zodat jij voortaan met de perfecte lippen rondloopt. Dus hup, op naar MAC! 

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *