Health Sporten

Zoveel kilo’s moet je afvallen voordat je het daadwerkelijk ziet

Ben jij de laatste tijd keihard aan het sporten omdat je wat kilo’s kwijt wil raken, maar vind jij dat het nog helemaal niet aan jou te zien is? Tenminste, zo’n idee krijg je omdat niemand in je omgeving het opmerkt. Dat kan kloppen, je moet namelijk eerst een aantal kilo’s verliezen voordat je het echt aan jezelf gaat zien, zeker omdat je jezelf élke dag de hele dag door ziet. Benieuwd naar hoeveel kilo’s het zijn? Je leest het hier!

Complimentjes zijn altijd heerlijk om te krijgen, zeker als iemand vraagt of je bent afgevallen als je ondertussen keihard aan het sporten en lijnen bent. Ook al doe je het voor jezelf, het is altijd goed om te horen dat het anderen ook opvalt dat je zo goed bezig bent, toch? Er is niets lekkerders dan goed in je vel te zitten en een gezond lichaam te hebben. Maar bij hoeveel kilo’s merken mensen het op dat je bent afgevallen?

Onderzoek
Uit Brits onderzoek blijkt dat je bij een gewichtsverlies van 4 tot 5 kilo andere mensen het pas gaan zien dat je bent afgevallen. Jijzelf zal het dan ook pas echt duidelijk zien. Andere mensen zullen het het eerste aan je gezicht zien, die wordt namelijk altijd snel smaller. Jijzelf voelt het het eerste aan je broek. Mensen vallen altijd snel af bij hun buik, dus je broeken zullen al snel minder snel strak zitten. Kijk, daar doe je het voor!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *