Fashion Trends

Dit zijn de leukste kokerrokken voor kerst

Nu het wat kouder is is het natuurlijk fijn om warme kleding aan te doen. Een lekkere velvet broek of jeans, ja dat heb jij nodig met regen en wind! Bij het denken aan een rok krijg je al over jouw hele lichaam kippenvel, want dat is toch veel te koud? Gelukkig kun je dit ook zo combineren dat het wél warm is. Kijk je mee naar de leukste kokerrokken om tijdens de kerstdagen te dragen? Je ziet ze hieronder! 

Kokerrokken zijn niet alleen hartstikke mooi, ook zijn ze hartstikke sexy én classy. Mooie panty (of een lekkere dikke maillot) eronder, leuk enkellaarsje of pump en je bent helemaal klaar voor de feestdagen! Is het winderig en koud buiten? Dan kun je zo’n kokerrok gemakkelijk combineren met een lekkere dikke coltrui met eventueel glitters erin zodat jouw outfit helemaal feestelijk blijft. 

Kokerrok als musthave 
De kokerrok is een regelrechte musthave dit seizoen. Er zijn zoveel leuke rokken op dit moment die je zeker eens wil dragen! Dus deze kerst kies je eens niet voor een jurkje maar ga je voor een sexy en classy kokerrok gecombineerd met een mooie blouse of trui! Kijk je mee naar heel wat leuke inspiratie? 


1. Nümph ennis skirt black via We Are Labels €69,95
2. Mödstrom jilly skirt via We Are Labels €59,95
3. Soaked in luxury skirt via We Are Labels €39,95

4. CKS Nyalee rok via Hudsons Bay €41,99
5. King Louie Milano rok via Hudsons Bay €64,95
6. Part Two Nira rok via Hudsons Bay €99,95

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *