Kinderen Kinderwens Zwanger

Leukste manieren om te vertellen dat je zwanger bent

Weet jij sinds kort dat je een kindje krijgt? Wat leuk, gefeliciteerd! Natuurlijk breekt er nu een ontzettend spannende tijd aan. Wanneer jij en je partner er klaar voor zijn is het tijd om het aan jullie familie en vrienden te zeggen. Wil je dit op een speciale manier doen? Dit zijn wat leuke ideeën om het aan jullie favoriete mensen te vertellen.

Cadeautje geven
Gaan jullie het aan jullie ouders vertellen? Dan is het leuk om hun een cadeautje te geven. Denk bijvoorbeeld aan een romper of een slab met ‘I love opa & oma’ of een fotolijstje met een echofoto. Wedden dat ze dit superleuk vinden?

Taart
Ben jij een lekkere zoetekauw en bak jij maar al te graag lekkere dingen voor jouw familie of vrienden? Misschien is het dan een leuk idee om iets met een lekkere taart te doen. Denk aan taart met babyvoetjes erop, of een echo of een taart met roze/blauw muisjes erin.

Via een foto

Een foto zegt alles, toch? Maak een foto van jezelf met een ‘loading’ buik of een rij met schoenen en dan babyschoentjes erbij met daarbij je uitgerekende maand. Wees creatief dan is succes gegarandeerd!

Koffiemok
Je hebt tegenwoordig te leuke mokken, ook voor als je een zwangerschap wil aankondigen. Je hebt een koffiemok waarbij wanneer je je kop leegdrinkt er ‘we’re pregnant’ tevoorschijn komt. Leuk om zo je (schoon)ouders het blije nieuws te vertellen!

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *