Health Sporten

Op deze manier kun je gemakkelijk meer vet verbranden

Wil jij graag wat meer vet verbranden, want heb jij het idee dat het maar niet lukt? Hieronder hebben wij wat goede tips voor je, zodat je tijdens de feestdagen kunt stralen in jouw favoriete jurkje. Lees snel hieronder alle informatie en daarna? Daarna zal je zien dat de kilo’s er snel vanaf vliegen en dat allemaal op een gezonde manier! Fijn, toch? Lees hieronder snel mee! 

Beweging is een must 
Train minimaal twee keer in de week. Kies voor een training met een hoge intensiteit en intervallen. Stel een circuit samen waarbij je hele lichaam getraind wordt. Denk hierbij aan squats, roeien, push ups en burpees.

Krijg genoeg eiwitten binnen
Voor vetverbranding zijn eiwitten essentieel. Je voelt je langer vol, dus daardoor zal je minder snel naar de snoeppot grijpen. Ook verhoogt het je calorieverbranding de hele dag door. Eiwitten verbranden kost je lichaam namelijk meer energie in vergelijking met vet.

Hou je calorieën bij
Je eet op een dag al snel te veel calorieën. Hou een tijdje een eetdagboek bij en kijk waar je wat ongezonde dingen kunt schrappen. Probeer de komende weken je aan een gezond(er) eetschema te houden en probeer dingen met veel vet en calorieën over te slaan.

Zzz…
Te weinig slaap is zo slecht voor je lichaam. Door slaaptekort kan je vetverbranding zelfs vertraging. Je spieren krijgen ook geen rust om te herstellen. Zorg dat je elke nacht tenminste 7 á 8 uur slaapt.

Drink genoeg
En dan hebben we het natuurlijk niet over wijn, maar over water. Het is belangrijk om de hele dag door water te drinken. Voldoende water zorgt ervoor dat je afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten, ook zorgt het voor een betere stofwisseling.

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *