Daten Seks & Relaties Single Vaste relatie

Deze dingen herken je als je alleen maar op foute mannen valt

Lieve mannen, mooie mannen, stoute mannen, narcistische mannen, foute mannen… Yup, je hebt heel veel soorten mannen! Mannen waar je alleen maar heel blij van wordt, maar ook mannen waar je uiteindelijk alleen maar onzeker door wordt en van kan huilen. Zoals bijvoorbeeld de foute man! En laten nou heel veel vrouwen nou met deze mannen te maken krijgen, of ze nou willen of niet. Trek jij ook alleen maar foute mannen aan? Dan zijn de volgende dingen vast herkenbaar voor je! 

x Elke vrouw heeft wel een fase in haar leven waarin ze liever in de achtbaan zit, dan dat ze een saaie boswandeling maakt. Toch? Dit geldt ook voor jou en zeker nu je weer eens je ogen hebt laten vallen op een foute man!

x De foute man is altijd op de juiste plek op de juiste tijd. Of juist niet, omdat hij weer eens dagen niets van zichzelf laat horen…

x Soms denk je: ‘Waarom val ik nooit gewoon eens op een goede gast?’ Maar als jouw foute crush weer eens voorbij komt fladderen is dit gevoel zo weer verdwenen. 

x Jij vindt alleen maar mannen knap die ook een tikkeltje – of heel groot tikkeltje – fout zijn. Je kunt er twee dingen aan doen: foute mannen afzweren (en nu écht) of het gewoon accepteren, maar dan moet je ook de pijn die je daardoor krijgt erbij nemen.  

x Jij zit gerust een hele avond te wachten op hem. Want ja, jullie hadden afgesproken maar er is weer iets tussengekomen bij meneer. Maar even bellen? Ho maar… Hij vindt het vroeg genoeg om het je de volgende dag te vertellen dat er ‘even iets tussendoor’ kwam.

x Jij gaat gewoon voor het onbereikbare. Jij wil wachten op berichtjes die misschien nooit komen en wil zeuren tegen vriendinnen over zijn foute gedrag.

x Elke keer zeg jij dat je niet meer op een foute man gaat vallen, maar de volgende man is misschien nog wel fouter dan de vorige.

x Jouw foute man zit zelfs nog in een relatie, maar hij gaat echt wel voor je kiezen hoor. Toch? Want hij zou echt nooit tegen je liegen. Het is gewoon nu nog niet de tijd om het uit te maken met z’n vriendin. Geloof je het zelf? 

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *