Seks & Relaties Trouwen Vaste relatie

Meest voorkomende redenen om relatie te beëindigen

Een relatie kan enorm genieten en leuk zijn, maar dan moet je natuurlijk wel op hetzelfde level zitten. Je zal zien dat in een relatie de roze wolk steeds meer zal verdwijnen en dat je je ook vaker gaat irriteren. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn natuurlijk, jij bent immers ook niet perfect, maar je moet dat gevoel niet constant hebben! Irriteer jij je ondertussen 24/7 aan je partner en moet jij er niet aan denken om nog langer met hem samen in één huis te wonen? Dan is het beter om er een punt achter te zetten. Dit zijn de meest voorkomende reden waarom mensen een relatie beëindigen. 

Een slecht seksleven 
Hebben jullie geen of een slecht seksleven? Jullie kunnen snel uit elkaar drijven wanneer er gebrek is aan intimiteit. Ook wanneer hij erg egoïstisch is in bed geeft dit je een slecht gevoel.

Niets terugkrijgen
Jij bent de enige van de twee die nog energie in jullie relatie stopt. Het is moeilijk om constant alles te geven, maar dat je er niets voor terugkrijgt kan hartstikke pijnlijk en uitputtend zijn.

Uit elkaar groeien
Hebben jullie geen dingen meer in gemeen en heb je ook niet het idee dat het ooit nog terug kan komen? Dan weet je eigenlijk al hoe laat het is.

Oude koeien
Hebben jullie vaak ruzie over dezelfde dingen en worden daarbij vaak oude koeien uit de sloot gehaald? Ook dat kan ontzettend irritant zijn. Zo irritant zelfs dat het een reden kan zijn om je relatie te stoppen.

Jullie praten niet meer
Praten in een relatie is zo belangrijk. Je moet kunnen praten over je gevoelens, maar natuurlijk ook over de leuke dingen in het leven. Wanneer je niet meer kan praten met iemand en hij ook niet meer die effort neemt dan is het jammer, maar dan houdt het gewoon uiteindelijk op.

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *