Seks & Relaties Vaste relatie Vrije tijd Wonen

Samenwonen? Zo creëer je een plek voor jullie samen!

Eindelijk is het zover! Je gaat binnenkort samenwonen met jouw grote liefde. Wat leuk, alleen een dingetje zit je niet helemaal lekker: jullie hebben een totaal andere woonstijl en op dat gebied gaan jullie dus best wel botsen, dat weet je nu al. Deze tips gaan jullie helpen om er samen het perfecte huis van te maken.

Mannen kunnen soms best wel een beetje moeilijk zijn. Ze lijken alles mooi te vinden wat wij ontzettend lelijk vinden. Toch moeten jullie er samen een paleis van maken en niet alleen jij moet je er fijn voelen, hij ook! Met deze tips moet dat zeker lukken.

Maak een moodboard
Jij bent heel erg van de kleur wit, maar jouw lover heeft het liefste elke muur een andere kleur. Hoe ga je dat aanpakken? Maak een moodboard met de kleuren die jullie mooi vinden en breng het samen. Pas hier de accessoires en meubels op aan en klaar zijn jullie!

It’s all about balance
Het gaat allemaal om balans. Is hij heel erg van een industriële look en jij meer van het romantische? Combineer deze twee woonstijlen dan gewoon. Zet een stoere draadstoel neer, maar doe hier dan wel een romantisch kussentje in. Of wat dacht je van kaarsen? Ook dat maakt alles weer goed!

Samen op meubeljacht
Hebben jullie nog niet alle meubels? Ga dan op zoek naar meubels die bij alle woonstijlen past. Mochten jullie toch een andere stijl willen, dan hoeven jullie niet alle meubels weg te doen. Kijk op meubels bij vintage zaken, IJ-hallen of bij leuke webshops als vtwonen en wehkamp. Hier ga je sowieso slagen!

Verkopen maar!
Hebben jullie allebei al op jezelf gewoond en hebben jullie daarom veel dingen dubbel? Probeer het te combineren, zodat het allemaal in jullie woning past. Wil je sommige dingen niet meenemen? Dan kun je het natuurlijk altijd via Marktplaats weer verkopen. Dan hebben jullie weer extra geld om er iets anders van te kopen!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *