Accessoires Fashion Trends

In deze shorts komen jouw benen goed uit

Ieder jaar weer heb jij hetzelfde probleem: je kunt maar geen goede short vinden. Of ze zijn te lang, te kort of ze zijn veel te duur. Of nog erger: jouw favoriet is opeens uitverkocht! Gelukkig zijn wij hier! Wij hebben hieronder heel wat fijne shorts voor je staan en dat allemaal voor een budget prijs waar je zeker blij van gaat worden! Kijk je mee? 

Een short dragen is heerlijk. Je kunt het combineren bij een stoere outfit maar ook kun je het combineren bij talloze andere looks. Een short is zeker handig wanneer je veel op de fiets of scooter zit, je hebt namelijk nooit last van rokjes die omhoog vliegen door de wind! Of je het nu combineert met een oversized shirt of met een classy blouse, een short staat mooi bij iedereen. Natuurlijk zijn ook deze zomer de shorts weer helemaal hot, gelukkig maar! 

Soorten shorts
Ben jij van een short van denim of hou jij meer van luchtige stofjes? Hieronder hebben wij in ieder geval wat mooie shorts voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf kunt bekijken wat jouw favoriete short is. Ook zijn er op dit moment veel winkels die sale hebben, dus nog leuker om een short te scoren met extra veel korting! Have fun! 

1. River Island- Denim short €44,99
2. ASOS DESIGN- Culotte short €16,99
3. Wednesday’s Girl- Short met citroenprint €22.99
4. Warehouse- Short met tropische print €44,99
5. Bershka- Denim short €24.99
6. ASOS DESIGN- Denim metallic mom short €41,99

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *