Beauty Haar

Snel volume in je haar? Zo creëer je dat!

De ene vrouw is gezegend met mooi haar wat ook nog eens lekker veel volume heeft, maar helaas kan niet iedereen dit zeggen. Heb jij totaal geen volume in je haar en vind je het de hoogste tijd dat je dit wel krijgt? Gelukkig kun je met een paar gemakkelijke trucjes volume in je haar toveren. Het lukt je op de volgende manieren! 

Droogshampoo 
Lang leve droogshampoo! Wat is dit toch een heerlijk product. Spray wat droogshampoo op de aanzet van je lokken, laat het even intrekken en ga er vervolgens met je vingertoppen doorheen. Hallo volume! 

Wissel van scheiding
Draag jij jouw scheiding van je haar altijd in het midden? Of misschien wel links of rechts? Doe dan eens een scheiding in de tegenovergestelde kant. Dus had je hem links? Dan doe je hem nu een keer rechts. In no time lijkt het alsof je haar veel voller is en veel meer volume heeft. Ideaal. 

Slaap met een knotje
Wanneer je met een knotje slaapt heb je als je de volgende dag opstaat direct een haar vol volume. Borstel je haar niet uit, maar ga er gewoon even doorheen met je vingers en je hebt een geweldige coupe! 

Föhn ondersteboven 
Heb jij jouw haar net gewassen en kakt het dan snel in? Föhn je haar voortaan als je met je hoofd ondersteboven hangt. Wanneer je je haar op deze manier op laat drogen heb je direct volume gecreëerd. 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *