Accessoires Fashion Trends

Dit zijn de leukste snowboots voor winter 2019

We kunnen het nu echt niet meer ontkennen. Het is hartstikke koud buiten en er is de komende dagen zelfs kans op sneeuw. Brrr… Kun je je het al voorstellen? Wij denken er nog liever niet aan, maar toch kun je jezelf er beter goed op voorbereiden. Een warme jas is natuurlijk een echte must en heb je waarschijnlijk al wel, maar wat dacht je van snowboots? Altijd handig als je snel koude voeten hebt! Je checkt hier de tofste snowboots van dit moment.

Snowboots zijn niet alleen lekker warm voor wanneer er sneeuw ligt, ook zijn ze waterdicht. Je hebt natuurlijk geen zin in natte sokken wanneer je door de sneeuw loopt, of wel soms? Ook heb je met snowboots veel meer grip op de sneeuw. Dit voorkomt – hopelijk – dat je in no time op je billen in de sneeuw ligt, of nog erger: iets breekt. 

Inspiratie snowboots 2019
Vroeger waren snowboots maar lelijk, of in ieder geval alles behalve hip. Tegenwoordig is dat gelukkig wel anders geworden. Ze hebben de mooiste kleuren en zien er echt hip uit. Net alsof je gaat sporten, maar dan in de sneeuw. Check hieronder de mooiste snowboots van 2019 via Nelson, Perry Sport en Decathlon.  

1. Sorel Newbie snowboots via Perry Sport €99,99
2. Snowboots zwart via Nelson €44,99
3. Sorel snowboots via Perry Sport €119,99
4. Solognac snowboots via Decathlon €34,99
5. Tenson Haparanda snowboots via Perry Sport €59.99
6. Snowboots zilver via Nelson €44,99

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *