Daten Seks & Relaties

Tekenen dat hij geen relatie met je wil

Jullie zijn al een tijd aan het daten, maar je bent nu op een punt dat je je afvraagt of het nou echt iets wordt tussen jullie. Hij wil het er maar niet over hebben en ontwijkt altijd jouw vragen op dat punt. Misschien is hij er nog niet aan toe om zich te binden, of misschien wil hij dat wel nooit. Check hieronder de tekenen dat hij geen relatie met je wil.

Hij stelt je niet voor
Oke, je kent z’n stapmaatjes. Maar voor de rest? Helemaal niemand! Hij stelt je namelijk aan niemand voor. Z’n ouders of de rest van de familie heb je ook nog nooit gezien. Als hij je na een tijdje niet bij zulke mensen betrekt betekent dat vaak dat hij verder geen toekomstplannen met je heeft. Ouch…

Geen persoonlijke informatie
Je weet vaag wat hij voor de kost doet, maar hoe heet het bedrijf eigenlijk? En… weet je überhaupt wel iets over z’n familie of gezin? Nee? Ook dan kun je er vanuit gaan dat je nu er maar voor even bent, hoe hard het ook klinkt.

Ik-vorm
Duidelijker kan bijna niet: hij praat alleen maar in de ik-vorm als hij het over de toekomst heeft. ‘Ik ga later dit doen…’ en ‘Ik ga later daarheen verhuizen’. Met al dat ‘ikke’ laat hij wel merken dat hij geen partner wil.

Amper bereikbaar
Als hij je echt heel leuk vindt dan kun je hem op alle manieren bereiken. Je krijgt zijn e-mailadres, zijn mobiele nummer, zijn huisnummer, zijn werknummer en misschien zelfs het nummer van z’n huisgenoot of moeder voor noodgevallen. Als je alleen zijn mobiele nummer hebt en hij je dus geen andere opties geeft voor als hij mobiel niet te bereiken is, dan ben je niets meer dan een scharrel.

Niet naar buiten
Als jullie elkaar zien is dat altijd bij jou thuis. Filmpje kijken, samen koken of gewoon een potje seksen. Als hij echt geïnteresseerd is in jou, dan wil hij van alles met je ondernemen. Wil hij dat niet? Dan is hij gewoon niet geïnteresseerd genoeg.

Geen diepte talk
Toen z’n broer ging trouwen zag je dat pas achteraf op Facebook. Als hij echt voor je zou gaan, zal hij dit soort gebeurtenissen zeker met je willen delen. Doet hij dat niet? Dan ben je blijkbaar niet belangrijk genoeg.

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *