Daten Seks & Relaties Single

Tekenen dat het wel weer eens tijd is voor een leuke date

Daten? Wat is dat ook alweer? Jij hebt al zo ontzettend lang geen date meer gehad dat het ondertussen wel weer eens tijd is voor een date. Of twee… De boel mag heus wel weer eens bij je worden afgestoft. Heb jij ook al in geen weken, maanden of jaren een date gehad? Dan herken je de volgende dingen vast wel. 

Daten is leuk, behalve als je al een paar keer een blauwtje hebt gelopen óf dat je een één of andere psycho tegenover je had zitten. Dat kan natuurlijk gebeuren. Maar hé, jij gaat heus wel een leuke man vinden waar je de rest van je leven het leuk mee gaat hebben. Na een lange tijd is het wel weer eens tijd om een date te organiseren, want de volgende dingen die je nu doet kunnen écht niet meer… 

… je doet al meer dan twee maanden hetzelfde op de zondagavond en dat is onder een dekentje Heel Holland Bakt of Boer Zoekt Vrouw kijken.

… jouw ideale zaterdagavondbesteding bestaat uit zielige meidenfilms kijken.

… jij draagt de laatste tijd alleen nog maar oude huidkleurige onderbroeken. Tjah… Ze passen bij alles en zitten ook nog een heerlijk. Niemand die het ziet, toch? 

… je kan je echt niet meer herinneren wanneer het de laatste keer was dat je even goed van bil ging met een leuke vent. 

… of überhaupt met iemand hebt gezoend.

… je familie gaat er op elke feestdag in het jaar al vanuit dat je niet met een +1 komt, maar helemaal alleen. Ze vragen er niet eens meer naar. 

… je hebt weleens een date ja, maar dat zijn dan wel dates met de tandarts, dokter of mondhygiëniste. 

… je benen scheren of de rest van je lichaam? Ha… Dat is ook al in geen tijden meer gedaan. 

… jij gaat gewoon in grote truien naar buiten want je hebt het idee dat je voor niemand je best hoeft te doen als het op kleding aankomt. 

… je hond of kat is de enige die je recent naakt heeft gezien. 

… je onder sexy verstaat: een nieuwe joggingbroek.

… je bank doorligplekken krijgt doordat je elke avond ligt te Netflixen en met chocola en chips.

… al verliefd wordt op de vakkenvuller die je aanwijst waar de tagliatelle ligt. Ook al is hij totaaaaal niet je type en bovendien 10 jaar te jong. Maar agh…

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *