Beauty Gezicht

De beste tips voor langere en volle wimpers

Veel meiden dragen tegenwoordig nepwimpers, want waarom willen die eigen wimpers maar niet voller en langer worden? Irritant! Wil jij graag van de nepwimpers of extensions afstappen en jouw natuurlijke wimpers voller en langer krijgen? We hebben hier wat handige tips waardoor het zeker gaat lukken. Kijk je mee? 

Castorolie
Smeer iedere avond wat castorolie op je wimpers en ze zullen sneller groeien en veel dikker een steviger worden. Ja, castorolie is echt een wondermiddel wat betreft wimperverlenging. Bij deze olie merk je na een paar weken verschil. Dit is zeker het proberen waard! 

Vaseline
Heb jij altijd een grote pot Vaseline op jouw nachtkastje staan? Smeer voortaan voor het slapengaan je wimpers in met dit goedje. Ook bij Vaseline zal je pas na een paar weken merken dat je wimpers een stuk langer en sterker zijn geworden. Wanneer je dit doet moet je wel in de ochtend even goed je gezicht wassen om alle plak achter te laten. 

Olijfolie
Waar is olijfolie niet goed voor? Masseer elke avond je wimpers en oogleden in met olijfolie. Hierdoor stimuleer de de groei van je wimpers. Was ook hierbij in de ochtend goed je gezicht, anders loop je de hele dag met een vette glans op je ogen rond en dat moet je natuurlijk niet hebben. 

Supplementen
Neem om de groei van je wimpers te bevorderen biotine supplementen. Wanneer je dit iedere dag braaf doet zal je zien dat het groeiproces van je haar snel wordt versnelt. Ook bij dit middel zal je zien dat je even een paar weken moet wachten tot je resultaat ziet. Maar daarna: hallo mooie wimpers!  

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *