Fashion Trends

Trend: De mooiste vrouwenpakken van dit moment

Pakken alleen voor mannen? Echt niet! Dit seizoen zie je heel vrouwenpakken in de winkels hangen. Deze pakken zijn niet alleen mooi, ze staan ook nog eens enorm stoer. Je voelt je een echte powervrouw wanneer je zo’n pak aan hebt! Je kunt het niet alleen aandoen naar je werk, maar ook op een feestje ga jij in zo’n pak shinen! Hieronder staat alles over deze toffe trend. 

Handig is met zo’n pak dat je het jasje en de broek natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar kunt dragen. Zo heb je in één klap meerdere setjes – en ja, die hebben we nooit genoeg. Zin in een nette outfit? Dan draag je de broek en het jasje gezamenlijk met bijvoorbeeld een mooie witte blouse of een satijnen top eronder.  Wil je voor een sportieve outfit gaan? Dan kun je het jasje met een T-shirt, een goede jeans en sneakers combineren. Et voilà, een nieuwe outfit is geboren! 

Gewaagde kleuren
Echt niet dat je pakken tegenwoordig alleen in de standaard kleuren zoals donkerblauw, grijs of zwart hebt. Deze lente en zomer ga je pakken zien in kleuren die ontzettend opvallen en hartstikke tof zijn! Zo kun je denken aan een geel pak, een groen pak of wat dacht je van een pak in de trendkleur koper? Ja, ook die komt veel voorbij! Kijk je hieronder mee naar wat toffe pakken?

1. Pak in kleur oranje/rood van merk Fashion Union via About You €94,80
2. Pantalon in kleur pastelblauw via Steps €79,99
3. Blazer in kleur pastelblauw via Steps €89,99

1. Blazer in kleur koper via Pieces €59,99
2. Pantalon in kleur koper via Pieces €39,99
3. Pak in kleur roze via Vila €109,98

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *