Seks & Relaties Vaste relatie

Wat als je vriend slecht is in bed 

Komt hij altijd te snel klaar, is hij te nerveus of kan hij je nooit laten komen? Dit kan soms het plezier in bed verstoren. Maar hè, gelukkig zijn er voor alle problemen een oplossing, zo ook voor dit probleem. Gelukkig maar! Probeer samen aan de volgende dingen te werken, als dat lukt in ieder geval. Hopelijk kunnen jullie erna dan weer ongestoord seksen. Jihaaa!

Hij laat je nooit klaarkomen
Eigenlijk heeft hij je bijna nog nooit tot een hoogtepunt gebracht. Hij zit namelijk telkens op de verkeerde plek met zijn vingers of tong. Hij denkt zelf dat hij er heel wat van kan, maar stiekem denk jij er heel anders over. Wat je op zo’n moment kunt doen? Vertel hem wat je fijn vindt en laat hem met zijn hand voelen waar je gevoelige en fijne plekjes zitten. Wedden dat het dan een stuk beter gaat?

Hij komt, hij komt
Zijn jullie net lekker bezig, komt hij alweer klaar. Oké… Dat is echt niet relaxed, maar hij kan er niks aandoen. Probeer voortaan eens een condoom. Op deze manier voelt hij er net iets minder van en komt hij dus ook minder snel klaar. En zorg ervoor dat jij al aan je trekken bent gekomen tijdens het voorspel! Dan is er helemaal niets aan de hand.

Te nerveus
Jouw lover is een beetje een kluns en komt soms over alsof hij totaal geen idee heeft waar hij in godsnaam mee bezig is. Hij wordt zenuwachtig van het idee dat je hem maar niks vindt in bed. Stel hem daarom op z’n gemak en vertel hem hoe leuk je ‘m vindt. Dan komt het vast goed!

Me, myself & I
Hij wil seks wanneer het hem uitkomt en wanneer hij is klaargekomen is het gelijk ook klaar. Hoe kun je dit het beste oplossen? Vertel hem dat je er mee zit en dat hij je nooit laat komen. Het is misschien een beetje hard, maar zijn egoïsme is ook hard. Kijk hierna wat hij met deze informatie doet. Als het zo blijft is het beter om ‘m misschien in te ruilen voor een minder egoïstisch exemplaar.

Voorspelbaar
Elke week hebben jullie op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip seks. En ja… Ook in dezelfde positie. De sleur lijkt er nogal in te zitten! Ga een beetje variëren en doe het een keer ergens anders dan in dat eeuwige bed. Maak je fantasieën waar!

Lazy ass
Je lover is nogal lui. Hij ligt erbij als een zoutzak terwijl jij al het werk doet. Dat is toch niet eerlijk? Ook laat hij je bijna nooit komen, want hij doet helemaal niet z’n best. Praat er met hem over en werk eraan!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *