Health Psyche Seks & Relaties Vaste relatie Vriendinnen

Wat iedere vrouw herkent die nogal emotioneel is

‘Nee, er is niks aan de hand. Nee, echt niet… Snik…’ En huppa, in no time ben jij alweer in tranen. Ja, huilen kun jij als de beste en stiekem ben jij gewoon hartstikke emotioneel. Maar no worries, je bent echt niet de enige vrouw die hier last van heeft. Heb jij hier ook last van? Dan herken je de volgende dingen maar al te goed…

Drooghouden bij een film? Echt niet. Jij huilt bij ongeveer elke film waarin er iemand doodgaat. 

Een nieuwe baby in de familie of vriendengroep? Ook dan ga je met een pak Kleenex op bezoek. Jij hebt bijna nog meer kraamtranen dan degene die is bevallen. 

En ja, emotionele mensen zijn soms ook een beetje dramatisch. Maar dat is helemaal niet erg: jij gooit er in ieder geval alles eerlijk uit en dat kunnen niet veel mensen zeggen. 

Emotionele mensen zijn ook nog eens extra gevoelig. Jij houdt niet van ruzies of langdurige discussies. Wanneer dit wel het geval is kun je hierdoor aardig rot voelen en natuurlijk: emotioneel worden. 

Jij kunt van zowel stomme als dingen die je hartstikke vrolijk maken – en alles wat daar tussenin zit – emotioneel worden. 

Zit je niet lekker in je vel? Dan is dat gelijk te zien aan je. Emotionele vrouwen kunnen maar moeilijk toneelspelen…

Als emotionele vrouw weet jij altijd heel goed wat je wil en wat je moet doen. Soms is het alleen moeilijk om dat te bereiken.

Doordat je emotioneel bent kun je ook een flapuit zijn en daardoor gooi je er soms dingen iets te snel uit. Dit kan je nogal eens in een irritante situatie brengen.

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *