Beauty Gezicht Lichaam

Weleda Skin Food: de nieuwe musthave voor op jouw huid

Al jarenlang kunnen we genieten van de heerlijke producten van Weleda. Gingen eerder de lijnen Calendula, Berken, Arnica, Granaatappel, Citrus, Duindoorn, Lavendel en Wilde rozen al voor. Deze maand is het merk het nieuwe jaar goed gestart, want Weleda is met uitbreiding van de ‘Weleda Skin Food’ lijn gekomen. Hieronder lees je alles over deze nieuwe producten! 

Weleda kennen we als een merk dat werkt met natuurlijke ingrediënten die op een duurzame wijze worden geteeld en verwerkt. De gezondheid en het welzijn van mens en natuur staan bij Weleda centraal en dit weerspiegelt zich in de kwaliteit en puurheid van de verzorgingsproducten. Met de Weleda Skin Food producten heeft het merk weer een favoriet binnengehaald en dat vroeg dus om uitbreiding! 

Populariteit van Skin Food 
Skin Food werd in 1926 ontwikkeld en staat bekend als dé hersteller van een droge en ruwe huid. De oorspronkelijke samenstelling op basis van geneeskrachtige plantenextracten (driekleurig viooltje, Calendula en kamille), aangevuld met voedende oliën en wassen, bleek een succesformule. Bekende sterren en make-up artiesten gebruiken dit product dan ook heel graag. Vanwege dit grote succes en toenemende vraag ontwikkelde Weleda meerdere Skin Food producten: naast de normale Skin Food crème zijn de producten Skin Food Light, Skin Food Body Butter en de Skin Food Lip Balm deze maand aan de Skin Food lijn toegevoegd. 

Weleda Skin Food producten
Weleda heeft dus drie nieuwe Skin Food producten op de markt gebracht. Het eerste product, dat al even verkrijgbaar was, kende je misschien al en is de ‘Skin Food: Voedende alles-in-één-crème’.  Deze crème (30 ml, €5,99) is een echte alleskunner. Je kunt de crème op alle vervelende droge en ruwe plekjes, voor zowel op je gezicht als je lichaam, smeren. Het zal in no time jeuk verminderen en het trekkerige gevoel tegengaan.

Het tweede product, en één van de drie nieuwe producten, is de ‘Skin Food Light: Voedende alles-in-één-crème‘.  Deze crème is een voedende huidcrème speciaal voor de droge huid. Ook deze crème is voor zowel op je gezicht als op je lichaam te gebruiken. Hij trekt snel in en zorgt voor snelle hydratatie. Je kunt deze tube voor €5,99 kopen (30ml).  

Daarnaast heeft Weleda ook nog een ‘Skin Food Body Butter‘ op de markt gebracht. Dit is een traktatie voor de droge tot zeer droge huid. Deze body butter smelt op de huid en zorgt voor een langdurige voeding. Deze pot is 150 ml en kun je kopen voor €13,99. 

Het laatste product is ook nieuw en is de ‘Skin Food Lip Balm‘. Dit product is heerlijk voor lippen die wel wat verzorging kunnen gebruiken. Niet is vervelender dan lippen met velletjes of pijnlijke kloofjes. Deze lipbalm is gemaakt van wolwas en zonnebloemolie en zorgt voor zachte en soepele lippen. En misschien wel het belangrijkste in deze koude winter: de lip balm beschermt je lippen tegen uitdroging. Je kunt deze lip balm (8 ml) scoren voor €4,99. 

Begin beeld: Weleda
Overig beeld: Eigen beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *