Afrika Europa Reizen Zuid-Amerika

Inpakken maar: hier kun je in de winter van de zon genieten

Kun je nu al huilen bij het idee dat de winter nu echt is begonnen? Wij snappen dat stiekem wel. Geef ons maar een lekker warm zonnetje.  Heb jij nog wat vakantiedagen op te maken, of zorg jij er gewoon voor dat je in januari of februari er lekker tussenuit kunt en wil jij hoe dan ook naar de zon? Dit zijn de mooiste plekken met winterzon! 

Korter dan 6 uur vliegen

Eilat (Israël)
Ben jij nog nooit in Israël geweest? Misschien is het dan eens tijd om hier de winterzon op te zoeken. Het is in Eilat in januari en februari namelijk heerlijk weer. Denk aan temperaturen rond de 25 graden. En dat op maar 5 uurtjes vliegen. Heerlijk, toch? 

Canarische eilanden
Gran Canaria, Fuerteventura en Tenerife behoren tot de Canarische eilanden. Deze eilanden liggen op 4,5 uur vliegen van Nederland. In de winter is het er ongeveer rond de 23 graden, dus dat is zeker goed vertoeven! 

Gambia
Gambia ligt op iets minder dan 6 uur vliegen vanaf Nederland. De belangrijkste badplaatsen zijn Kotu, Kololi, Bijilo en Cape Point. Het is er gemiddeld 25 graden in de winter en het eten is er heerlijk. Zeker dus het proberen waard mocht je niet te lang willen reizen.

Korter dan 10 uur vliegen

Curacao 
Op 9 uur en 50 minuten ligt Curacao! Met een gemiddelde temperatuur van 32 graden, is het op dit eiland altijd heerlijk weer! Je hebt hier niet alleen heerlijk weer, ook lieve mensen en een mooie omgeving. Het is zeker geen straf om op dit eiland een (paar) week(jes) te moeten overwinteren. 

Florida 
Wil je naar de USA? Ga dan naar Florida. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 9.5 uur vliegen. Het is daar in de winter ongeveer 22 tot 24 graden. Heerlijk dus om even tussenuit te gaan. 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *