Trends Vrije tijd Wonen

Dit zijn de woontrends van dit moment

Het mag nu nog wel zomer zijn, maar de herfst kijkt alweer om het hoekje. In de herfst wil je natuurlijk wel jouw huis of kamer herfst proof hebben, maar wat is er aankomende herfst nou allemaal on trend op het gebied van wonen? Wij hebben hieronder alle woontrends voor je op een rijtje gezet, zodat je nu al wat inspiratie op kunt doen! 

Veel hout
Je mag aankomende herfst weer alles wat van hout is van zolder halen. Je mag met deze trend zelfs verschillende houtsoorten gaan combineren! Dus steigerhout, berkenhout, kersenhout, you name it… Het mag allemaal! Zorg natuurlijk wel dat je het met wat andere materialen zoals kussens, koperen kaarsenstandaards en een mooi zacht zitgedeelte de boel wat ‘zachter’ maakt, anders is het wel heel houterig.

Velvet
Vorige herfst en winter was velvet al een trend en ook deze herfst gaan we velvet gewoon weer zien. Velvet kussen, velvet banken of een velvet poef? Het kan allemaal! De kleuren donkergroen, mosterdgeel en oudroze zijn deze herfst helemaal on trend wat betreft velvet, dus mocht je nog in twijfel zijn met kleuren? Dan weet je dat!

Holographic
Voor deze trend moet je wel een beetje lef hebben, want unicornkleuren zoals paars en roze ga je met deze trend veel zien! Oh en wat dacht je van glitters en regenbogen? Ook dat kan niet ontbreken! In beautyland was deze holographic trend al even te zien, maar nu is het dus verplaatst naar de wereld van het interieur. Hoe zoeter de kleurtjes, des te beter het is met deze trend.

Exotisch
Kan het nog exotischer? Vast wel! De botanische tekeningen gaan namelijk plaatsmaken voor een interieur waar alles wat ook maar iets exotisch in zich heeft gecombineerd kan worden. Franjes? Yes! Verschillende stoffen van verschillende materialen gecombineerd met elkaar? Yes! Verschillende dierenprintjes gecombineerd? Ook dat mag met deze trend. Deze jungle look slash botanische look is helemaal hot aankomende herfst!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *