Beauty Gezicht Haar Lichaam Make-up Vriendinnen Vrije tijd

De leukste beauty adventskalenders van 2019

De laatste paar jaren zijn adventskalenders helemaal populair geworden. Vroeger kenden we alleen de adventskalenders van chocola, inclusief die vieze kartonsmaak. Maar tegenwoordig is er van werkelijk alles een adventskalender te koop. Van muesli, wijn, sokken, parfum, sieraden en ook van allemaal heerlijke beautyproducten. Van deze beautyproducten heb je er tegenwoordig zo ontzettend veel. Speciaal voor jou hebben wij de leukste voor je op een rijtje gezet! 

Aftellen naar kerst, hoe leuk is dat? Vanaf 1 december tot 24 december kun je met een adventskalender elke dag een hokje openen en daarachter zit dan een te leuk cadeautje. Een mooie lipgloss, een miniatuur parfum, een gezichtsmasker of wat dacht je van een lekkere showergel? Ja, je wordt iedere dag weer blij van een ander product. Te leuk! 

De leukste adventskalenders voor beauty
Zie jij door de bomen ook het bos niet meer? Dat snappen we maar al te goed. Bijna ieder groot merk heeft tegenwoordig wel een adventskalender. Hieronder hebben wij de leukste adventskalenders op het gebied van beauty voor je klaarstaan. En dat in allemaal verschillende budgetten. Eén tip: wees er snel bij. Ook al is het nu pas half oktober, de meeste adventskalenders zijn begin november alweer uitverkocht. 

1. De Bijenkorf limited adventskalender via de Bijenkorf €119,00
2. Rituals adventskalender via de Bijenkorf €59,90
3. Clinique adventskalender via Douglas €53,30
4. ESSIE adventskalender via Douglas €61,18
5. NYX adventskalender via Douglas €58,15
6. Douglas Collection adventskalender via Douglas €34,99
7. Only You adventskalender via ICI PARIS XL €20,96

Beginbeeld: Clinique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *