Health Sporten

Start nú met deze sport en binnen drie maanden heb jij een bikini body

Lig jij liever op de bank met een zak chips in plaats van dat je op dat moment een groeples volgt bij de sportschool? Dat is ook veel fijner, maar echt goed voor je lichaam is het niet! Je wordt er niet fitter door, integendeel. De lente is nu nog niet in zicht, maar wanneer het er wel weer aan zit te komen heb je spijt. Spijt dat je niet bent gaan sporten en een bikini body bent gaan kweken! Gelukkig hebben we hier een sport waarbij je even moet aanpoten, maar wel snel resultaat hebt. 

Ken jij de sport Insanity al? De naam zegt het al: het is een heftige work-out waarbij je echt tot het gaatje moet gaan. Je doet intensieve en gevarieerde fitnessoefeningen die je spieren enorm uitdagen. Deze work-out bevat alles wat je ook maar nodig hebt voor een sportief lichaam: killer cardio voor vetverbranding en conditieverbetering, jump training voor beenspieren, bootcamp training voor snelheid, krachttraining voor de spieren in het bovenlichaam en core oefeningen voor met name de buikspieren. 

Op de sportschool of thuis
Het leuke is aan Insanity dat je deze naast in de sportschool (vaak is daar zo’n programma of een soortgelijk lesje te volgen) ook gewoon thuis kunt doen. Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende video’s op o.a. YouTube, dat het gratis te volgen is. Bij deze sport heb je ook geen fitnesstoestellen of andere sportattributen nodig, dus kom je bank aan, zet je televisie op YouTube en beweeg! Wanneer je drie keer per week een les van een uur doet zal je zien dat de kilo’s er vanaf vliegen en je lichaam in shape komt! 

Beginbeeld: Shutterstock via Syda Productions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *