Daten Seks & Relaties

Date ideeën voor herfst en winter

Heb jij binnenkort een date en heb jij hier ontzettend veel zin in, maar heb je totaal geen idee wat jullie samen kunnen doen? In de zomer kun je lekker op een terrasje gaan zitten of naar het strand toegaan om de zon onder te zien gaan, maar nu? Wat moet je met dit koude en regenachtige weer doen? Gelukkig zijn wij er, wij hebben hieronder heel wat leuke ideeën voor je op een rij gezet. Kijk snel mee! 

Schaatsen
Wat is er romantischer dan om in de winter te gaan schaatsen? Ben je bang om door het ijs te zakken? Ga dan gewoon naar een indoor schaatsbaan! Doe alsof je nog niet zo goed kunt schaatsen en pak z’n hand! Dan is het ijs ook gelijk gebroken ;-). 

Stand-up comedy
Zin om een avondje te lachen samen met je date? Ga dan naar een stand-up comedy show! Superleuk om te doen en tussendoor genoeg tijd om lekker bij te kletsen. Je weet in ieder geval zeker wanneer je naar een comedy club gaat dat het niet saai gaat worden. 

Terrasje
Wie zegt dat je in de winter geen terrasje kunt pakken? Zorg alleen dat je lekker warm bent ingepakt en onder een dekentje én warmtelamp zit. Een lekkere glühwein erbij en praten maar! 

Escape room 
Een escape room is hartstikke leuk en je zal gelijk merken of je echt iets aan hem hebt of niet. Zorg dat jullie daarna nog wel even jullie overwinning vieren tijdens een hapje en een drankje. Wel zo leuk om erna ook nog even te praten. 

Karaoke
Wil je je gelijk van je beste, of juist slechtste, kant laten zien? Ga dan naar een karaokebar! Wedden dat jullie grote lol gaan hebben? 

Karten
Hou jij wel van een beetje snelheid? Ga dan met jouw date karten! Mannen vinden dit sowieso leuk om te doen, dus hier score je gelijk punten mee. Ga daarna nog lekker een hapje eten en je krijgt vast een superdate! 

Kerstmarkt
Heb jij een date rond kerst? Dan is het hartstikke leuk om naar een kerstmarkt toe te rijden in een grote stad. Struin hier langs de leuke kraampjes en drink samen een lekkere glühwein en eet een lekkere bratwurst. Want ja… Die kun je natuurlijk niet overslaan op een kerstmarkt! 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *