Films en series Uitgaan Vriendinnen Vrije tijd Wonen

De leukste dingen om te doen met Oud & Nieuw

Ben jij zo’n iemand die helemaal geen zin heeft om al 2 maanden van te voren kaartjes te kopen voor een een of ander hip feest tijdens Oud & Nieuw? Dat snappen we maar al te goed. Je weet natuurlijk nooit hoe je je dan voelt en waar je dan zin in hebt. Met nog maar 4 dagen op de teller is het wél de hoogste tijd om een beetje na te gaan denken wat je kunt doen met NYE! 

Je kan natuurlijk alsnog een kaartje scoren voor een feestje dat tot 7 uur in de ochtend doorgaat, maar er zijn ook heel veel andere leuke dingen die je kunt gaan doen, met of zonder vrienden. En echt niet dat het veel hoeft te kosten! Dat blijkt maar weer uit de volgende ideeën. 

Organiseer een etentje met je besties
Zijn jouw vrienden ook altijd van het last minute beslissen wat ze willen doen met NYE? Dan is het leuk om voor te stellen om bij jou of bij een ander lekker te gaan eten. Zorg allemaal voor wat lekkers, zodat je niet de enige bent met kosten, en zo staat de tafel in een mum van tijd vol met de lekkerste hapjes en drankjes. 

Ga voor een foute film-avond 
Geen zin om uit huis te gaan en ook geen zin om sociaal te doen? Dat kan natuurlijk. Ga dan een avondje lekkere foute films kijken! Altijd leuk en je wordt er sowieso vrolijk van. Zet wat lekkere dingen op tafel, rol jezelf in een dekentje en klaar ben je. 

Ga voor de oudejaarsconferences 
Elk jaar zijn er weer verschillende oudejaarsconferences te zien op de televisie waar alle highlights van afgelopen jaar weer worden besproken. Dit jaar kun je Claudia de Breij bekijken op NPO 1 om 22.20 uur en Martijn Koning op RTL 4 om 20.30 uur zien. Daarna is het aftellen geblazen, op naar 2020! 

Naar een vuurwerkshow
Ben jij dol op vuurwerk en is Oud & Nieuw dan ook niet compleet zonder dat? Pak je dan lekker dik in, neem een fles champagne mee en ga naar de dichtstbijzijnde vuurwerkshow om al het mooie siervuurwerk te zien van dit jaar. Het leukste is natuurlijk om dit met een paar vrienden of kennissen te doen. Geen zin in drukte, maar wil je het wel van een afstandje bekijken? Neem dan een lekker kleedje mee en zet jezelf neer op een plek waar je het nog wel kunt zien.  

Have fun!

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *