Afrika Australië Azië Europa Gezin Kinderen Noord-Amerika Reizen Tips Zuid-Amerika

De leukste dingen om met je kinderen te doen op vakantie

De zomervakantie zit er weer aan te komen en dit is altijd hét moment om leuke dingen te gaan doen met je kinderen. Gaan jullie lekker op vakantie naar een plek waar sowieso de zon gaat schijnen? We hebben hieronder dan heel wat leuke ideeën voor je klaarstaan om te  gaan doen met je kinderen. Succes gegarandeerd! 

Surfen
Is jouw kind een echte waterrat en kun jij ook niet wachten tot je weer in de zee kan liggen? Misschien is het dan een leuk idee om samen te gaan surfen! Hoge golven hoeven het niet te zijn, zeker als jullie het nooit eerder hebben gedaan, maar plezier is één ding wat jullie zeker gaan krijgen! 

Snorkelen
Is Finding Nemo één van de lievelingsfilms van jullie kroost? Misschien moeten jullie ze dan meenemen op snorkel excursie! De onderwaterwereld is prachtig en dat zullen zij ook vinden. Zwem met jullie snorkel gear door de mooiste plekken en zie de mooiste vissen onder jullie zwemmen. Tof! 

Markten
Op elke vakantieplek is wel een markt te vinden. Hoe leuk is het dat je kids op elke plek waar zij op vakantie gaan een klein aandenken mogen kopen? Denk aan een mooie schelp, een ringetje of een toffe sleutelhanger. Zo hebben zij later een koffertje vol met allerlei dingen van vroeger. Superleuk om later te hebben!  

Ketting maken
Zijn jullie op vakantie altijd 24/7 op het strand te vinden? Misschien is het dan leuk om een schelpenketting te maken. Haal in de plaatselijke winkel een stukje touw en ga op schelpenjacht! Laat je kids de mooiste schelpen selecteren en rijg ze aan het einde van de dag aan het stukje touw om een ketting of enkelband van te maken. Wedden dat ze uiteindelijk trots zijn op hun schat? 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *