Trends Vrije tijd Wonen

Gadget musthave: Verwarmde muismat voor koude handen

Zit jij op je werk of thuis achter de computer ook altijd met ijskoude handen en lukt het je niet om deze op te warmen aan een grote kop met warme chocolademelk? Dan is er nu een nieuwe gadget op de markt gebracht waar jij gelijk warme handjes van krijgt, dat kan haast niet anders. We hebben het namelijk over een verwarmde muismat. Hoe gaaf is dat?

Ja, een muismat die ervoor zorgt dat jouw handen heerlijk warm worden of blijven willen we allemaal natuurlijk wel. Met deze verwarmde muismat van Black Temptation krijg jij deze winter zeker geen koude vingers. Deze muismat heeft namelijk een ingebouwde kachel. Enorm handig als je het aan ons vraagt.

Hoe werkt het?
We horen je gewoon denken: ‘Maar hoe werkt dit dan?’ Nou, je sluit de muismat aan via een USB-kabel die je aan je computer of laptop hangt en daarna? Die koude vingers behoren vanaf nu tot het verleden. Ze zullen eerder gaan zweten dan dat ze het ooit nog koud krijgen. Het enige dingetje is: je gebruikt je muis maar met één hand. Je andere hand blijft dus koud, of wordt warm door het keiharde typen. Af en toe afwisselen dan maar? 

Waar te koop?
Kun je niet wachten om deze unit op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas te zetten? Dan snappen we. Je kunt het hier kopen op Amazon voor nog geen €20. Dus mocht je het niet krijgen voor Sinterklaas of kerst, dan is het alsnog de investering waard. 

Beginbeeld: Shutterstock
Productbeeld: Amazon

2 comments

  1. De verwarmde muismat van De WarmeMat heb ik in mijn bezit en deze werkt super! Dan hoef je niet met je hand ergens in of onder, dus vrije beweging van je hand. De mat heeft ook een luxe uitstraling en werkt perfect met de muis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *