Beauty Make-up

De fijnste én goedkoopste highlighters van dit moment

Een goede highlighter is natuurlijk een regelrechte musthave voor in jouw toilettas. Je kunt een highlighter niet alleen gebruiken op je jukbeenderen, nee… Ook kun je het op je neus, boven je bovenlip en onder je wenkbrauwen smeren. Je zal zien dat deze delen veel beter uitkomen dan wanneer je geen highlighter gebruikt. Vaak zijn deze producten duur, maar gelukkig hoeft dat niet, zeker wanneer je een beetje zoekt. Wij hebben hieronder heel wat fijne highlighters voor je gevonden: allemaal voor een zacht prijsje! 

Vind jij het belangrijk om een mooie glow op jouw gezicht te hebben? Ga dan zeker eens een highlighter proberen. Wanneer je dit nog nooit hebt gebruikt wil je natuurlijk eerst bekijken of het wel iets voor jou is. Bakken geld uitgeven aan een product is dan een beetje zonde, en sowieso: waarom veel uitgeven als goedkopere producten ook vaak heel erg goed zijn? 

Betaalbare highlighters
Ook zin in een mooie glow op jouw gezicht, zeker nu de koudere dagen er weer aankomen en wij sowieso meer glow kunnen gebruiken? Bestel dan hieronder een van deze betaalbare highlighters, want daarmee krijg jij zeker een mooie en natuurlijke glans van op je gezicht! Happy shopping! 

1. Make-Up Studio Highlighter via Parfumswinkel €11,13
2. Milani Spotlight Highlighter via The Make Up Spot €9,50
3. E.L.F. Highlighter Pallette via Douglas € 6,00
4. E.L.F. Highlighter Stift via Douglas €6,00
5. Barry M. Highlighter Drops via The Make Up Spot €9,99
6. NYX Born To Glow Highlighter via Douglas €9,40

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *