Beauty Haar

Deze haarkleuren gaan we in de lente en zomer van 2020 veel zien

Oke, de winter is nog maar net begonnen, maar dat zegt niet dat we niet alvast mogen fantaseren over een heerlijke lente en zomer. Want dat is wat iedereen stiekem wel doet in de winter, toch? We fantaseren niet alleen over dagjes strand, ook denken we na over nieuwe looks en accessoires en natuurlijk nieuwe haarkleuren. En over dat laatste gaan we het nu hebben! Want welke haarkleuren gaan we komende lente en zomer vaak zien? 

Twilighting 
En nee, hierbij moet je niet aan de film of boeken van Twilight denken, maar aan een nieuwe hippe haartrend! Wat is twilighting precies? Het is makkelijk gezegd een mix van verschillende balayage technieken en babylights (dit zijn ook wel subtiele en fijne highlights). Wanneer je deze twee technieken met elkaar combineert krijg je een mooie en natuurlijke haarkleuring en dat willen we natuurlijk allemaal in onze haren hebben!

Subtiele pasteltinten
Hou jij wel van een beetje een opvallend kapsel? Dan is deze trend helemaal iets voor jou. Aankomende lente en zomer zijn subtiele pasteltinten in je lokken helemaal hot! Denk aan kleuren als perzik, paars en roze, maar ook groen en pastelblauw zijn echte kleuren die je wil hebben. Alles kan in deze twee seizoenen! 

Lok of pony in andere kleur 
Ook dit is weer een pittige trend, maar het is afgelopen tijd al veel op de catwalk gespot, namelijk een grote lok of je pony in een andere kleur. Je kunt hierbij kiezen voor een groot contrast qua kleuren, maar natuurlijk kun je ook gaan voor een subtielere kleur. 

Sunkissed highlights
Ben je niet van de heftige kleuren, maar wil je wel een zomerse coupe creëren? Ga dan ‘gewoon’ voor sunkissed highlights! Hiermee kun je gewoon niet misgaan. Wanneer je van jezelf bruine haren hebt creëer je met deze sunkissed highlights mooie gouden lokken en wanneer je lichter haar hebt worden de highlights automatisch ook lichter. Hartstikke mooi voor in de lente en zomer!  

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *